Ворокомле – Бузаки: як молодь святкувала Новий рік у клубі

07 Січня 2017, 15:00
6599

Передноворічна вечірка, що відбулася 29 грудня у селі Ворокомле порадувала молодь цікавою святковою програмою.

Не менш захоплюче зустріли Новий 2017 рік і в селі Бузаки

Спеціально для нашого видання організатори молодіжних дискотек Lipich Project зробили декілька фото. Їх також можна переглянути у спільнотах Вконтакті та в Інстаграмі

У селі Ворокомле любителі азарту взяли участь у розіграші лотереї та отримали безліч подарунків. Також для відвідувачів творчий колектив місцевого будинку культури організував кумедну виставу та цікаві ігри. Власне, святкову передноворічну програму та дискотеку тутешня молодь зустріла радо.

"Мені та моїм друзям дуже сподобалося те, що діджеї прислухалися до наших побажань з приводу музики, - говорить Катерина Процик. - Їх треки були справді крутими". 

Афіша дискотеки 

Фото із клубу села Ворокомле




1





Весело зустріли Новий рік і в селі Бузаки.

"Багато вражень залишилося з тієї ночі, - емоційно розповідає Анастасія Концевич. - Ми гарно відпочили! Дискотека була класною!".

Тут не просто відірвалися під кращі треки 2016 року, а й організували благодійну акцію та збирали кошти на лікування  Владислава Деркача із села Краснилівка

Афіша дискотеки 

Фото із клубу села Бузаки












Відгуляти свято Різдва Христового 7 та 9 січня організатори дискотек Lipich Project пропонують у селі Бузаки та запрошують до місцевого клубу молодь усього району.


 

 

 

 

 

Коментарі
07 Січня 2017, 18:15
Молодь чудово виглядає. Даються взнаки бабусині та дідусеві свіжопроданіі у свій час ягоди та гриби, рідко тепер коли м"ясо худоби на забій, а молоко то й взагалі тільки для власного вжитку хіба що на ринок до Каміня. Одним словом сьогоднішня уранізація заглядає навіть і до затертого Ворокомля який нічим не відрізняється від інших сільських населених пунктів Північного Полісся хіба що як говорять збільшеним вживанням оковитої.
07 Січня 2017, 20:52
Задрипанці і любителі зеленого змія є в будь якому селі чи місті, не по тому культурні і виховані люди судять про населений пункт це по перше, по друге сучасна молодь сама на себе заробляє гроші, ане дідусі з бабусями, це архаїзм чоловіче)))
07 Січня 2017, 21:16
Що за "срач" тут влаштували, капєц;) Ще й бабині і дідові ягоди згадали,я в шоці. Живу вже давно далеко від К-К району і взагалі області, але подивилиась як тамтешня молодь гуляє, бо сама колись така була. І мені приємно згадати свою юність.ЛЮДИ!!!!!Земляки!!! Будьте дружними ,а не отакими аби один на одного погаркати!!!
07 Січня 2017, 23:59
&quot;Опришки з Ворокомле<br/>17:34 07.01.2017&quot;: шановний юначе, висновок про Ваше село зовсім не новий. Слід тільки почитати слова Вашого нового сільського голову тому даруйте але про те взагалі-то висновки про культуру села та рівень освіченості то не нове і у принципі це трохи Нас усіх повинно радувати.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024