У Грудках рятувальники нагадали правила безпеки у зимовий період

11 Січня 2017, 09:12
1659

10 січня співробітники Камінь-Каширського райвідділу управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційний рейд на території села Грудки Камінь-Кашиського району.

Про це повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

Відвідуючи громадян за місцем проживання, співробітники Служби «101» нагадували про основні фактори ризику, що здатні призвести до пожеж, надавали рекомендації щодо експлуатації пічного опалення, закликаючи подбати про розміщення перед топковими отворами негорючих листів, застерігали не перегрівати печі, не залишати розпалені печі без нагляду. Під час відпрацювання йшлося й про заходи електробезпеки та правильну експлуатацію сучасних опалювальних котлів.

Спілкуючись із громадянами, рятувальники наголошували на вимоги особистої безпеки під час перебування на морозному повітрі. Крім того, закликали сільських жителів у період суттєвого зниження температури уникати тривалого перебування на морозі.

Фахівці ДСНС відвідали й місцеве озеро та нагадали основні заходи безпеки на льоду, громадянам, які там рибалили.

Під час профілактичного рейду рятувальники поширили серед населення друковані матеріали з детальними інструкціями щодо заходів безпеки під час зимового пожежонебезпечного періоду та номерами служб екстреного реагування.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром