За ніч поліцейські повернули додому трьох п'яних жителів району

20 Січня 2017, 18:40
1726

У ніч на 17 січня 2017 року працівниками сектору реагування патрульної поліції було здійснено поліцейське піклування, щодо осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Про це журналісту видання Район.Камінь-Каширський повідомили у секторі моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції. 

Троє громадян втратили рівновагу, впали та лежали на дорозі. Серед них 41-річна жителька та 51-річний житель міста Каменя-Каширського, а також 34-річний мешканець села Грудки. Оскільки погодні умови тоді були не дуже сприятливі, особи могли отримати будь-якого роду переохолодження. Саме тому поліцейські доставили їх по домівках

З даними особами провели профілактичні бесіди та склали адміністративні протоколи за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді».

Що таке поліцейське піклування розповіла працівник сектору Валентина Коширець

«Поліцейське піклування застосовується до осіб, які потребують допомоги. В нашому випадку – це особи, які перебували у громадському місці і внаслідок сп’яніння втратили здатність самостійно пересуватися». 

Нагадаємо, що розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, або поява в громадських місцях у п'яному вигляді тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Коментарі
20 Січня 2017, 21:23
Напередодні Нового року одинока жіночка бальзаківського віку вкотре наготувала святковий стіл - олів'є, шампанське, мандаринки та інші новорічні атрибути і сіла біля вбраної ялинки в зажурі на свою нещасливу одиноку долю. І, за якихось півгодини до новорічного привітання Президента, спохватилась, що забула купити хліба. Хутенько накинула на себе одежину й побігла до чергового магазину через дорогу за свіжим буханцем. Щойно вибігла з під'їзду - глип, лежить на тротуарі якийсь чолов'яга. Нагнулась ближче - дихає, хе - й нічо такий з себе, чистенький, в сорочці, правда краватка зсунута набік, бо таки, неборак, перебрав норму при провожанці старого року, запах алкоголю заледве не перебиває шлейф дорогих чоловічих парфумів. Тре рятувати, вирішила жіночка. Це й по- християнськи, й по-людськи, бо ще крий-боже обморозиться. А так відігріється у чистій її квартирі, вип'є гарячого чаю, та й не сама хоч раз зустріне Новий рік, одним словом - бігом бігти за хлібом і тягнути знахідку до себе... Одна нога тут, інша - в магазині, купила хліб, прихопила пляшчину кон'яку, забрала здачу і одним духом до знахідки... Господи, де ж подівся, куди пропав, ой лишенько....А потім сіла на лаку, поставила торбу з хлібом збоку і каже сама до себеі: " Це ж треба такою дурною бути! Ніби три роки хліба не їла..."
21 Січня 2017, 11:54
то бувальщина, чи проба пера?
21 Січня 2017, 11:57
хріном були вжиті такі слова: шампанське, запах алкоголю, пляшчина коньяку. із-під свідомості мабуть
21 Січня 2017, 21:11
А Ви дотепні! Де ж таке у свідомості візьметься? )))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024