Обережно! Автокрадіжки!

25 Січня 2017, 14:10
2377 Джерело: http://gk-press.if.ua

Головне управління Національної поліції у Волинській області застерігає, що на території міста та області трапляються випадки крадіжок із автомобілів.

Злодії викрадають із транспортних засобів залишені або забуті в автомобілі сумки, барсетки, портмоне, мобільні телефони та інші цінні речі – повідомляють у прес-службі волинської поліції.

Як правило, об’єктами злочину є автомобілі, які не обладнані охоронною сигналізацією та стоять в неосвітлених місцях.

Поліція Волині просить власників транспортних засобів аби запобігти угону авто та крадіжкам майна із машин дотримуватися таких порад:

– обладнайте автомобіль протиугінними пристроями;

– зачиняйте машину, навіть, якщо залишаєте її ненадовго;

– забирайте з автомобіля гроші, цінні речі та документи;

– в жодному разі не залишайте ключі в замку запалювання, навіть, у тих випадках, коли покидаєте авто на декілька хвилин у власному гаражі;

– подбайте про надійне місцезнаходження транспортного засобу, не залишайте автомобіль у неосвітлених дворах будинків;

– закривайте кришку бензобака: це не тільки попередить крадіжку бензину, а й у випадку угону залишить злочинців без можливості заправити автомобіль;

– не зберігайте в салоні викрутки та інші предмети, які можуть бути використані для запуску двигуна без ключа запалювання.

– за наявності гаражів, не допускайте позагаражного зберігання транспортних засобів, при їх відсутності – зберігайте автомобілі на стоянках, які охороняють.

Якщо ж вам не вдалося уникнути неприємностей і ваше авто все ж таки обікрали, ні в якому випадку не сідайте у машину, а відразу ж телефонуйте у поліцію.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024