У Камені-Каширському скликають сесію міської ради

31 Січня 2017, 15:46
1812

На сайті Камінь-Каширської міської ради повідомляють про скликання чергової сесії

«Камінь-Каширська міська рада повідомляє, що чергова 15 сесія Камінь-Каширської міської ради відбудеться 14.02.2017 р. о 12:00 за адресою: м.Камінь-Каширський, вул. Воля, 2», – йдеться у повідомленні.

Коментарі
31 Січня 2017, 23:56
Напевно обговорюватимуть відповідь на звернення Романович дати відповідь з приводу такого зухвалого розкрадання міського бюджету. Або чого краще - заяви міського голови про відставку.
01 Лютого 2017, 02:52
Якщо написати чого доброго відповідь на запит пані Вєроніки то це буде напевно унікальна брошурка типу з проведення сесій та планування бюджету й не тільки в К-К. міській раді. Чого коштує наприклад одне тільки єдине запитання, мовляв чого ставлять 200тис. на ремонт вулиці, чому не 198тис. або 160тис., дозвольте Вам відповісти за пана Бондаря - в зв"язку із тим, що це ПЛАН. Планом з економічної точки зору не передбачається доводити суму до останньої копійки, а тим більше ще й до 200 тис. поверх чого вже слід проводити акції відомо які. Проте ця пані бажає щоб їй давали відповідь з простих вже й так відомих управлінських рішень які у принципі неможливо пояснити оскільки існують вже напрацьовані навіть попередниками роботи місцевого самоврядування. Тут краще пояснювати землякам стратегії розвитку міста ніж намагання брати відповідь про те, що ж там буде насправді коли два додати п"ять, але Ми хочемо знати що буде коли п"ять додати два.
01 Лютого 2017, 11:36
Певно будуть обговорювати найбільше корупційне питання міста. Як так вийшло, що всі розважальні заклади району працюють до півночі, а заклад Вероніки Іванівни "Вероніка" до того часу, який встановлює сама власниця?!
01 Лютого 2017, 14:32
І тут коментарів з фракції "Камінь" понесло. За Бондара має відповідати сам Бондар. І нікуди він мабуть не подінеться. Але то таке, бо в Камені завжди знайдеться хтось з підручних, хто підпише відповідь від Бондара. Головне в тому, що ви захищаєте не Бондара, а своє незнання. По-перше, там йдеться не про план, а не про програму. Спробуйте зрозуміти різницю, бо план встановлює порядок виконання запланованих робіт, якщо треба, то навіть погодинно. Програма - це обсяг робіт, які конче необхідно виконати у встановлений термін або з причин кризи ситуації або з причин перспективного розвитку господарства. Програма може обійтись без інформації про необхідні кошти, натомість не може обійтись без попереднього вивчення ситуації та розробок способів вирішення виявлених проблем. Програма має включати не суми грошей, а стратегію пошуку грошей, наповнення міського бюджету. "Совок" таких речей зрозуміти не здатний. Спробую допомогти вам і вашим друзям по розуму запитанням - Що лікар робить спочатку? Проводить лікування, а потім ставить діагноз, чи навпаки? В районній поліклініці за першим варіантом, але не тому, що там немає фахових лікарів, а тому, що треба дати заробити аптеці. То ось Бондар, руками депутатів дає можливість заробити своєму оточенню, а вони вже діляться з ним. І з цього є інформація. Ну а преподобному чи преподобній Хан-Тенгр чи Хрін-Тенге хочеться порадити заглядати не на режим роботи закладу, а на порушення торгівлі. Зокрема, скільки фальсифікату продається, скільки лівого товару продається, обслуговування неповнолітніх? Наливання остаточно сп'янілим? Обрахування піддатих? І в якості контрольного, останнє запитання. Якщо кнайпа Романович працює так, як їй хочеться, то кому треба відривати голову? Мабуть вашому дружбану за способом мислення Бондару. Будь-яка установа, має право отримати дозвіл працювати у нічний час, якщо вона має дозвіл і якщо цією установою не порушуються правила торгівлі та громадський порядок. За останнє відповідають і правоохоронні органи, вони ж за сумісництвом - внутрішні, як уже писалось на цьому сайті.
01 Лютого 2017, 20:11
Чудово написано але все-таки відсутня перспектива, до чого ж все-таки закликаємо до програми чи до перспективи розвитку чи до обрахування підданих або до способу мислення? Ось у чому проблема. Не слід валити все підряд, а тим більше в одній заяві. Краще взяти на абордаж певний відрізок обмірявши опісля відрізати, а так робиться висновок що дана заява написана не від руки пані Вєроніки оскільки явно підготована іншими як і Ваший опус про "совка". Слід чекати ще одного приходу або протоколу про адмінпорушення від повіреного.
01 Лютого 2017, 21:13
І знову про авторку. То її кафе комусь не подобається, то виникає спокуса підбити її авторитет твердженням, що це все від стороннього. І що? Та най навіть від СБУ чи ЦРУ. Тож не від Чиха. Але з приводу природи ваших дошкульних підозр викає ще дошкульніша підозра. Що хочеться вам щось і самому відкрито написати, але не наважуєтесь, бо шматує вашу уяву думка, а проти кого ви таким чином виступатиме? А якщо за Романович сили з довгими руками стоять. Від такої думки в роті пересихає, думки плутаються і виходить те, що ви щойно написали. Отож прочитайте та спробуйте зрозуміти – про що це.
02 Лютого 2017, 18:35
Кацапи пишуть, що в Д. Трампа злоякісний нарцисизм, а тута,-на каменького сайті, нарцисів хоч відбавляй
03 Лютого 2017, 20:20
Тоді вважайте себе ромашкою польовою. Не хочете, то аптечною. Хтось неодмінно знайде, зірве, чай зробить, нап'ється, а потім з полегшенням попісяє.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром