Великий Обзир: соціальні працівники провели профілактичну роботу

01 Лютого 2017, 09:26
1563

Минулого тижня працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, управління соціального захисту населення райдержадміністрації здійснили виїзд у село Великий Обзир.

Мета робочої поїздки полягала в оцінці потреб сім’ї та контролю за цільовим використанням допомоги, проведенні профілактичних заходів у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах – повідомляють у РДА.

У ході відповідної роботи було надано ряд соціальних послуг, консультацій з питань відповідального батьківства, попередження конфліктів, профілактики залежностей, а також вивчено потреби демобілізованих учасників АТО.

Коментарі
01 Лютого 2017, 13:00
Найкраща профілактика заходів у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, - створення за місцем проживання робочих місць. Інакше - виїзди на сезонні роботи, вимушені крадіжки лісу, браконьєрка, бурштин, п'янка, вимирання села через виїзд молоді на "багатші села". Робочі ж місця на таких територіях з'являться тоді, коли держава стимулюватиме фермерство, аграрний сектор, лісове господарство тощо.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром