Камінь-Каширський: розказали про самозайнятість у селі

07 Лютого 2017, 16:54
1514

У рамках проекту «Зимова агрошкола» 6 лютого відбувся семінар у Камінь-Каширському районному центрі зайнятості, у якому взяли участь 14 безробітних із сільської місцевості.

Заступник начальника управління агропромислового розвитку інвестицій, економіки та розвитку інфраструктури РДА Іван Мартинюк поінформував про заходи Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Волинської області на 2016-2020 роки, - повідомляють на сторінці Камінь-Каширського РЦЗ у Фейсбуку.

Аналізуючи стан розвитку тваринництва, землеробства, особистих селянських господарств, Іван Мартинюк наголосив на проблемах, які потребують посиленої уваги та вирішення. Серед них: низька якість сільськогосподарської продукції, низький рівень селекційно-племінної роботи, неналежна інформованість громадян про нові сучасні технології в галузі рослинництва та тваринництва.

Мартинюк дав поради, рекомендації щодо вирощування та розмноження свійських тварин, застосування ефективних технологій у галузі землеробства. Слухачі отримали нові знання, які будуть використовувати у веденні особистих селянських господарств.

Коментарі
07 Лютого 2017, 19:38
Нарешті РДА спустилося з третього поверху та пішло до людей. До-облікувалися, що вже й худоби немає на селі.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024