Камінь-каширців закликали вчасно очищати і ремонтувати димарі

13 Лютого 2017, 13:20
1338

13 лютого співробітники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційно-профілактичний рейд у приватному житловому секторі міста Каменя-Каширського для запобігання пожежам та нещасним випадкам, пов'язаних із ними.

Важливу увагу учасники рейдової групи приділили роз'ясненню громадянам основних правил пожежної безпеки у побуті. Зокрема закликали бути максимально уважними при експлуатації пічного опалення, вчасно очищати і ремонтувати димарі та не залишати без нагляду розпалені печі, – повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

 



 

Крім того, рятувальники нагадали й вимоги електробезпеки. Вони наголосили, що одночасне увімкнення обігрівачів разом з іншими електроприладами може призвести до перевантаження електричної мережі, а відтак – і до короткого замикання та пожежі. 

Особливу увагу акцентували на посиленому контролі за малими дітьми та недопущенні пустощів з вогнем.

Спілкуючись із громадянами, рятувальники застерегли від необережного поводження з вогнем під час куріння, закликали не курити в ліжку та ретельно гасити недопалки, оскільки навіть невелика іскра здатна призвести до фатальних наслідків.

Відвідуючи оселі місцевих жителів, співробітники Служби «101» вказували господарям на грубі порушення вимог пожежної безпеки та надавали рекомендації, як їх усунути.

Після інструктажів рятувальники вручили громадянам листівки та пам'ятки з правил безпеки.





 

 

Коментарі
14 Лютого 2017, 18:50
В центрі міста немає чим дихати. Так сабі багаті бізнесмени топлять у своїх магазинах
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024