Житель Камінь-Каширщини потрапив у ДТП за участю 5 авто

13 Лютого 2017, 14:29
2633

Внаслідок масштабної ДТП, що сталася сьогодні, 13 лютого, приблизно о 8 годині на автодорозі, сполученням «Ковель-Луцьк», поблизу залізничного переїзду в селищі Голоби травмовано троє осіб, серед них – 2 річна дитина. Про подробиці аварії розповіли у прес-службі поліції області, – пише ІА «Волинські новини».

Автомобіль «Volvo», під керуванням 56-річного громадянина Польщі, зіткнувся з останнім автомобілем колони, яка очікувала відкриття залізничного переїзду. Внаслідок ДТП троє осіб травмовано, пошкоджено 5 автомобілів. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

 


 

 

Поліцейські з’ясували, що 56-річний громадянин Республіки Польща, керуючи автомобілем «Volvo», поблизу залізничного переїзду в селищі Голоби Ковельського району, здійснив зіткнення з останнім автомобілем колони, яка очікувала відкриття залізничного переїзду. Внаслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen crafter» під керуванням 24-річного жителя Рівненської області від удару заїхав на дах автомобіля «Славута», під керуванням 25-річного жителя Любомльського району. Після чого останній зіткнувся із автомобілем «Mercedes», який через це врізався у вантажівку «DAF» під керуванням 50-річного жителя Чернігівської області.

За кермом автомобіля «Mercedes» перебував 32-річний житель Камінь-Каширського району. За попередньою інформацією, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та 47-річна пасажирка автомобіля «Славута» отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні. Отримав також тілесні ушкодження 2-річний пасажир автомобіля «Mercedes», не госпіталізовувався.


 

На місці працює слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Під час слідства з’ясують усі обставини автопригоди.

 


 

Коментарі
13 Лютого 2017, 22:46
Ходьби слово про те,що дорога слизька ????????
16 Лютого 2017, 13:53
То нема чого ганяти якщо дорога слизька.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024