Як «весело стартували» школярі району

14 Лютого 2017, 09:37
1804 Джерело: pravda.lutsk.ua

«Здорові діти – здорова нація» – під таким гаслом відбувся ІІ етап фестивалю «Веселі старти», який організував Камінь-Каширський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом освіти районної державної адміністрації.

Про це «Волинську правду» поінформував центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

Фестиваль проходив у рамках Всеукраїнської програми «Спортивна зима». За першість у змаганнях боролися 5 навчальних закладів району: НВК №1 та НВК №2 м. Камінь-Каширський, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підцир’я, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Залісся та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Раків Ліс.

До складу команди входило 10 учасників. Діти віком 8-9 років (5 хлопчиків та 5 дівчаток) змагалася у 5 естафетах: «Садіння картоплі», «Флорбол», «Фітбол», «Стрибунці» та «Фрізбі». За результатами змагань перше місце здобула команда Навчально-виховного комплексу №2 міста Камінь-Каширський, а друге – ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підцир’я. Саме ці команди будуть відстоювати честь на обласних змаганнях, що відбудуться 28 лютого 2017 року в СОК «Адреналін Сіті» в Луцьку.

Директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк та головний методист відділу освіти Камінь-Каширської РДА Павло Монець по завершенню змагань нагородили переможців кубками та командними грамотами.

1
pravda.lutsk.ua
pravda.lutsk.ua

1
pravda.lutsk.ua
pravda.lutsk.ua


2

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024