Посівний календар шукайте у газеті «Сім’я і дім»

18 Лютого 2017, 10:14
1451

У новому номері  тижневика «Сім’я і дім» за 16 лютого до вашої уваги – найцікавіші історії! 

Із першої сторінки ви дізнаєтеся про непересічного музиканта Богдана Жулковського із Володимира-Волинського. Його талантів не перелічити: музикознавець із кандидатським ступенем, викладач педагогічного коледжу, дослідник церковного співу, регент братського хору Успенського Низкиницького чоловічого монастиря. Із давніх рукописів він дізнається, як співали наші предки багато століть тому, та відтворює ці мелодії у сьогоденні. 

Також на вас чекає розповідь про подружжя спортсменів-стрільців Олександра Колодія та Світлани Яценко, котрі, попри порушення слуху, встановлюють світові рекорди та прославляють нашу державу. Зараз в молодої пари розпочинається черговий напружений період турнірів, зборів та тренувань. А це означає, що нові перемоги не за горами.

Волонтери благодійної акції «Серце до серця» прозвітували, на що витратили пожертви небайдужих волинян. Цього разу активісти допомагали дітям, котрі з перших днів життя змушені боротися за своє здоров’я у стінах реанімації. Зі сторінок газети ви дізнаєтеся, кому допомагатимуть волонтери вже в березні та як можна підтримати добру справу. 

Традиційно у номері – найважливіші на Волині новини спорту, культури, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.  А для городників - місячний посівний календар на 2017 рік!


Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024