Обговорили ремонт доріг у виборчому окрузі № 23

19 Лютого 2017, 11:00
1412

Гостра дискусія точилась під час четвертої, заключної кущової наради з питань ремонту та утримання доріг загального користування, місцевого значення та доріг комунальної власності, на яких обговорювали перелік доріг, що підлягають ремонту у 2017 році. Цього разу мова йшла про дороги у виборчому окрузі № 23, куди входять Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський та Маневицький райони.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, під час обговорення переліку ремонтних робіт на дорогах Ківерцівського району, депутати районної ради виступили із зауваженнями з приводу зменшення списку запланованих робіт. Окрім того, вони, буцімто, не брали безпосередньої участі під час обговорення, формування та затвердження цього переліку.

За словами заступника директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Віктора Довгополюка, це лише першочерговий список ремонту доріг. Адже, по мірі можливості, фінансування на ремонт та відновлення доріг області буде збільшуватися. На даному етапі головне – скласти перелік аварійних ділянок дороги за пріоритетами, зробити проектно-коштористу документацію, аби на весні – на початку літа, коли надійне фінансування, безпосередньо приступити до самих робіт.

Своєю чергою, депутат Камінь-Каширської районної ради підняла питання доцільності виділення кожному району однакової суми, а це – 2,5 мільйони гривень, з обласного бюджету на ремонт та відновлення доріг, адже протяжність доріг в районах різна.

Що ж стосується Маневицького району, то визначено чотири об’єкти поточного ремонту у 2017 році.

– Маневицький район вибрав правильну політику. Вони взяли одну дорогу і, практично від Рожищенського району, тягнуть її через увесь свій район, з одного кінця до іншого. Тобто роблять головну, а до неї потім – прилягаючі. В них є пріоритет. Відтак, гроші не розпорошуються на дрібні ремонтні роботи по 20, 30, 50 тисяч гривень, – зауважив Віктор Васильович.

 

Коментарі
19 Лютого 2017, 21:31
То добре, що обговорили, бо щось так давно вже їх не обговорювали. Ну тіпа начальство. Бо люди ці дороги весь час обговорюють
20 Лютого 2017, 02:01
А ЦЕ ЩО ЗА ХЕРНЯ!!! Знайомтеся, присяжні районного суду Сергій Іванович Панасюк – директор приватного підприємства.Нормальний присяжний ,бувший осуджений за розбій і рекетирство кличка *ПАНАС*.Ви що там геть о..їли?чи тільки прикидаєтесь!
21 Лютого 2017, 11:05
Спокійно. Маразм крєпчаєт, одноклітинні перемагають
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром