Проаналізували результативність роботи закладів освіти Камінь-Каширщини

20 Лютого 2017, 10:40
4372 Джерело: osvita-kamin.com.ua

17 лютого у НВК №1 міста Каменя-Каширського за участю заступника голови Камінь-Каширської РДА Інни Бігун, керуючого справами Камінь-Каширської районної ради Валерія Хитрика відбулося розширене засідання колегії відділу освіти Камінь-Каширської райдержадміністрації «Аналіз результативності роботи закладів освіти району за 2016 рік та завдання щодо реалізації освітньої політики на 2017 рік».

На заході були присутні директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, їх заступники, завідувачі дошкільних навчальних закладів, голови профспілкових комітетів, – повідомляють на сайті відділу освіти Камінь-Каширської РДА.

osvita-kamin.com.ua
osvita-kamin.com.ua

 

З доповіддю виступив начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась. Він проаналізував діяльність закладів освіти району виконання освітніх програм у 2016 році та окреслив завдання щодо реалізації освітньої політики на 2017 рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Україні, подальшого підвищення її якості та доступності.

В обговоренні доповіді взяли участь та ознайомили колег з позитивним досвідом роботи на місцях запрошені: Тамара Пугач, директор опорного навчального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Пнівне», Надія Олещук, директор загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Личини.

osvita-kamin.com.ua
osvita-kamin.com.ua

 

На питаннях реалізації законодавства про освіту в частині соціального захисту працівників освітньої галузі зосередила увагу Людмила Кузьмич, голова районного комітету працівників освіти і науки.

За підсумками роботи колегії прийнято рішення, в якому визначено пріоритетні завдання діяльності закладів освіти району у 2017 році.

osvita-kamin.com.ua
osvita-kamin.com.ua

 

Коментарі
20 Лютого 2017, 16:01
Фото присутніх у залі керівників освітніх закладів свідчить про гендерний перекіс серед цієї керівної братії району. Не принижуючи жіноцтва та їх феміністичних настроїв, навіть не беручи до уваги тенденції скандинавів до жіночих керівних рук на всіх рівнях управління, скажу, що маємо над чим задуматись і зосередитись... На одних мужніх плечах Павла Монця і Федора Мельницького та ще кількох підтоптаних козаків-атлантів освіта району довго не втримається...
20 Лютого 2017, 22:50
Для розвитку освіти як в районі та і в державі потрібно дати учителям достойну зарплату. Тоді обдарована молодь бачитиме перспективи в педагогічній діяльності, а поки що в педучилища та педінститути ідуть випускники із знаннями нижче середнього рівня, що малює не райдужне майбутнє нашої освіти.
20 Лютого 2017, 23:28
Достойну зарплату треба давати достойним вчителям ,а не підлабузникам та показушникам .Крім цього ,в державі треба створити умови для попиту на грамотних і освічених людей - тоді і освіта піде "вгору" .
20 Лютого 2017, 23:32
Похвалили самі себе , а за що - так нікому і не зрозуміло... продемострували слайди з нікому непотрібними (крім самих себе) діаграмами та графіками , прочитали якісь цифри, відсотки... І пішли закусювати в ресторан за профспілкові внески ...
20 Лютого 2017, 23:41
Зарплата потрібна, щоб достойні учні ставили собі за мету: "Буду учителем!" Тоді і буде нормальний конкурс при вступі до ВУЗів. Це і є головна умова для того, щоб освіта пішла "вгору". Вчителі мають бути елітним, привілейованим класом, бо вони формують майбутнє наших дітей та нашої держави. Абсолютно кожен проходить через школу і від того, що він там отримає залежить, яким буде життя людини. А підлабузники та показушники тому і є, що престиж професії вчителя нульовий і відповідно кажуть у народі: "Якщо нічого не вмієш і не знаєш, то іди учись на вчителя".
24 Квітня 2017, 19:05
Вчителі мають бути елітним, привілейованим класом, бо вони формують майбутнє наших дітей та нашої держави. Згідний на всі 100. Можна й на більше. Річ тільки у тому, що наша держава як держава нікому не потрібна. Вся політика нинішнього уряду спрямована на її знищення. І в першу чергу знищується освіта, бо неграмотним бидлом керувати легше. Так зване об"єднання громад теж відіграє свою роль: знищуються школи, лікарні. У перспективі - знищення села, дерибан землі. Перспективи не райдужні. Задумайтесь.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром