Учасникам АТО розповіли, де можна взяти гроші для започаткування власної справи

25 Лютого 2017, 16:23
1677

В рамках діяльності Клубу учасників АТО в Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбувся захід для демобілізованих військовослужбовців - учасників АТО. 

Зустріч провели за участю головного спеціаліста Камінь-Каширського бюро правової допомоги Едуарда Гречко, який повідомив, що бюро надає безоплатну допомогу первинну та вторинну правову допомогу, – повідомляє  Камінь-Каширський РЦЗ. 

Учасники заходу отримали відповіді на питання, що стосувались пільг учасникам АТО у сфері користування транспортом, комунальних послуг, соціального захисту, медичного забезпечення, права на отримання земельної ділянки та житла, отримання кредитів, виплати разової грошової допомоги, державної цільової підтримки для здобуття професійно-технічної та вищої освіти. У разі виникнення певної проблеми Едуард Васильович запропонував звертатись до Камінь-Каширського бюро, де спеціалісти нададуть конкретну консультацію і допомогу.

Профорієнтатор центру зайнятості Валентина Козік інформувала присутніх про можливості та послуги служби зайнятості, зокрема, отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю для започаткування власної справи, проходження підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за направленням центру зайнятості, участі в оплачуваних громадських та інших роботах тимчасового характеру, можливості скористатись профорієнтаційними послугами.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром