Про національно-патріотичне виховання дітей на Камінь-Каширщині говорили в області

28 Лютого 2017, 13:11
1548 Джерело: volyninfo.com

В обласному Центрі туризму, спорту та екскурсій відбувся регіональний семінар-практикум з питань національно-патріотичного виховання.

Основні питання, які розглядались на семінарі – це сучасний стан національно-патріотичного виховання на Волині, яке є невід’ємною складовою навчально-виховного процесу в навчальних закладах області та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Учасники семінару познайомились з досвідом роботи національно-патріотичного виховання на прикладі районної ланки, зокрема школи І-ІІІ ступенів с.Гірка Полонка Луцького району (директор Мацялка В.І.), обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (викладач предмету «Захист Вітчизни» Попович Ю.В.), а також Камінь-Каширської станції юних туристів (директор Тищук І.С.).

Як повідомляє директор нашої станції юних туристів Іван Тищук, патріотичне виховання учнівської молоді в районі виконується за розробленою системою «Джура». 

А поєднує ця військово-патріотична гра кілька напрямів: туристичний, військовий, спортивний, історичний, мистецький, краєзнавчий.

Вона складається із кількох блоків. Серед яких найбільш цікаві:

 





 

Все це дуже подобається школярам, а тому щороку є багато охочих взяти участь у грі «Сокіл» («Джура»).

Окрім того наші учні виступають досить таки достойно на обласному рівні.

 


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39