Камінь-Каширський: лісівники підбили підсумки роботи за минулий рік

02 Березня 2017, 18:16
2378

Підсумки роботи за минулий рік підбили у державних лісогосподарських підприємствах Камінь-Каширщини.

З цією метою два колективи зібралися спільно в приміщенні районного Будинку культури.

Участь у заході взяли заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, заступник голови райдержадмінстрації Олександр Михалік, міський голова Василь Бондар, а також перший заступник начальника Волинського ОУЛМГ Віктор Сахнюк.









 

З доповідями виступили директор ДП «Камінь-Каширське ЛГ»  В’ячеслав Кузьмича і новопризначений диретор ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Олександр Грицай. Вони розповіли про роботу господарств, проблеми та досягнення.

Під час заходу  заслуженими нагородами було відзначено цілу когорту лісівників.

 










 

— Приємно бути сьогодні тут, серед вас, на підведенні підсумків, а також дуже приємно передати вам подяку за зроблену вами титанічну роботу впродовж минулого року й особисто від начальника лісоуправління Олександра Кватирка, — звернувся до колег, працівників колективів перший заступник начальника ВОУЛМГ Віктор Сахнюк. —  Усе, що довелося почути сьогодні тут, зі сцени, свідчить про одне і добре усім нам з вами відоме: ліс, як  і вода, нічого з непотрібного в собі не тримає… Ми глибоко усвідомлюємо, що час в країні надзвичайно важкий. Але попри всі труднощі, в тому числі через відсутність державного фінансування, ми все-таки досягнули високих показників у роботі, навіть спроможні по-братськи підтримати і наших колег з інших областей, де справді сутужно. Щиро дякую вам і сподіваюсь на те, що нинішній рік ми завершимо не  менш продуктивно, з черговими вагомими результатами. Ми можемо це зробити і ми це зробимо!




Коментарі
02 Березня 2017, 23:31
А що Васятко Домарєцкій там робить? Як завжди приліпився до халявної гулянки?))
02 Березня 2017, 23:37
А Васятко-це такий дядько в уніформі з пильним поглядом в бік фотографа на фото 2 і 3 знизу?
03 Березня 2017, 00:47
Ключовою фразою у виступі ПОЦа (представника обласного центру) - першого заступника начальника ВОУЛМГ Віктора Сахнюка є :"Але попри всі труднощі, в тому числі через відсутність державного фінансування, ми все-таки досягнули високих показників у роботі...". Це ж треба було у вчителів, вихователів дитячих садочків, лікарів, вояків АТО та інших прцівників державної сфери відірвати шмат грошей і передати їх лісникам, то вони б ще трохи вищих показників досягнули. А от цікаво, якби їм ввели плату за вхід на роботу, то чи багато їх звільнилося з посад, маю на увазі чиновництво лісове? Пилорам у районі майже стільки, як закусочних, а от фінансувань з держбюджету, на жаль, малувато... Дивна ми країна!
03 Березня 2017, 01:08
Саломону так Васятко Домарецький і є атрибут та апофеоз цього маразму.
03 Березня 2017, 01:39
Так ,це він , старий ловелас)) Це він колись возив через кордон ікони
03 Березня 2017, 01:53
Так як бухають &quot;лісники&quot; ,на чому вони їздять і як живуть - можна і треба заводити справи в ДФС та Антикорупційному бюро.. <br/>Гарантовано - ніхто з лісників не пояснить звідки у них такі шикарні авто буквально закілька років роботи при лісі та майже ніщєбродській зарплаті , яка менша навіть за вчительську..
03 Березня 2017, 16:11
от ці цвєти...для мужчін... до чого вони?
03 Березня 2017, 17:33
Настоящі лісники цвєти і канхвєти не п'ють!
03 Березня 2017, 21:11
бал злодіів...
03 Березня 2017, 21:15
І перший з них - це Васятко Домарєцкій..
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024