Гімназисти провели благодійний ярмарок

04 Березня 2017, 19:10
5357

У НВК №2 міста Каменя-Каширського учні, які входять до шкільної республіки «Темп», разом із вчителями гімназії організували тиждень патріотичного виховання.

Так, 9-А клас зібрав, щоб дати справжній «Урок мужності» і розповісти про трагічну історію війни в Афганістані.

Українська народна пісня стала темою для спецвипуску радіолінійки.

На чолі з музичним керівником Артемук Оксаною Олегівною члени прес-клубу підготували добірку цікавої інформації та надзвичайно різноманітний калейдоскоп української народної пісні.

Уні 8-А класу провели виховну годину, приурочену річниці трагічних подій на Майдані. Їх виступ не залишив нікого байдужим. Водночас, в той же день було підведено підсумки конкурсу на краще патріотичне оздоблення класної кімнати. Всі діти виявили свою творчість та оригінальність, проте компетентне журі визначило переможців – кращих серед початкової та старшої школи.

 

5

1

 

 

Розпочали у школі також збір продуктів та речей першої необхідності для воїнів АТО. Волонтерська діяльність згуртувала шкільну родину.

А завершився наш тиждень по-особливому смачно!  Ярмарок-виставка  української кухні, що відбулася в їдальні, зібрала найпалкіших прихильників традиційних страв та найвправніших кулінарів школи. Частина грошей, зароблених під час ярмарку, пішла на благодійність.

 

1

2

1

 

 

 

 

Коментарі
04 Березня 2017, 23:57
"9-А клас зібрав, щоб дати справжній «Урок мужності» і розповісти про трагічну історію війни в Афганістані." - ви що там до цих пір в совку , при СССР живете?? В Україні йде ВІЙНА з Росією , а ви діток виховуєте на якійсь "мужності" під час війни в Афганістані??? Це ж була фактично ОКУПАЦІЯ!!!
05 Березня 2017, 00:20
Школа не тільки світ дитинства, а й місце постійного самоствердження, бо така жіноча природа, а жінка та школа нероздільні поняття. Тому,-пане дирекції гімназії, не аналізуйте того, чого в школі нема і ніколи не було.
05 Березня 2017, 18:58
Ага, а потім ізза такого "постійного самоствердження" і "жіночої природи" маємо купу фемінізованих чоловіків , що тупо ховаються і втікають від армійської служби ... При цьому вони "героїчно" лупцюють тих своїх жінок,які їх від цієї служби й ховають... Ось така "жіноча природа" ,млять...
05 Березня 2017, 19:05
я про особливості школи, а ви про абстрактних чоловіків зі свідомістю жінки.
05 Березня 2017, 21:45
Цікаві &quot;особлівості&quot; цієї школи - в стилі совдепії.. В цій школі до цих пір трагізують війну в Афганістані,яку розв'язав СССР... <br/>Якраз ізза таких &quot;особлівостей&quot; школи і з'являються такі цілком реальні, а не абстрактні чоловіки...
05 Березня 2017, 23:50
Можна подумати, що ви маєте масив інформації про багато шкіл, чи школа, в якій ви навчались принципово відрізнялася? Школа, як школа, хоча я ній був дуже давно. Як може бути школа іншою, коли в ній жіноче царство? Тільки, шановні панянки, не думайте, що я вас не люблю (маю жінку, доцю, внучку-теж жіноче царство). Постійне самоствердження, яке притаманне нестарій жінці-це шкільна суть, а ще маніпулювання свідомістю учнів та вчителів. У такій ситуації робити висновки з Афганістану зовсім некоректні.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024