До лісовідновлювальних робіт держлісгосп залучатиме безробітних

07 Березня 2017, 09:18
1547

На території району свою діяльність здійснюють два лісогосподарькі підприємства. Зокрема, до складу ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» входять 7 лісництв, нижній склад, лісозавод та транспортний цех.

На розвиток лісового й мисливського господарства, затрачаються кошти, зароблені господарюванням самого підприємства. Незважаючи на те, що, наприклад, проведення рубок догляду, проведення лісопосадок, догляд і вирощування лісу, охорона його від пожеж та лісопорушників це справи затратні, лісівники не зменшують залучення коштів на це, оскільки ці роботи необхідні для ефективного ведення лісового й мисливського господарства. 

Під час візиту у ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» директора Камінь-Каширського районного центру зайнятості Лілії Дзямко директор лісгоспу В'ячеслав Кузьмич озвучив плани на весняний період. Він зауважив, зокрема, що, хоч сьогодні на підприємстві працює більш як 150 чоловік, на посадку лісових культур будуть набирати додатково працівників.

Уже розпочато підготовку ділянок до весняної посадки саджанців, тож на березень та початок квітня для відновлення лісового фонду залучатиметься додаткова робоча сила.

Представник кадрової служби ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» О. Харитоненко зазначила, що підприємство планує на березень прийняти на роботу до 20 працівників на постійне робоче місце, та залучити безробітних до робіт тимчасового характеру на посадку молодих насаджень.

 

 

 

 

 

Коментарі
09 Березня 2017, 00:34
Як вони залучать безробітних?? Хто туди піде? <br/>Як завжди - безплатну робочу силу візьмуть у школах - і всі діла..
12 Березня 2017, 23:55
Як писали тут раніше - так і сталось!)) Залучили .. учнів і цим ще й вихваляються ((( <br/><br/>&quot;На Силікатному прибрали, у полицівських лісах розвісили шпаківні: як школярі допомагали лісівникам&quot;<br/>http://kamin.rayon.in.ua/news/24987-na-silikatnomu-pribrali-u-politsivskih-lisah-rozvisili-shpakivni-iak-shkoliari-dopomagali-lisivnikam
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024