Очільники району побажали жінкам вічної весни

08 Березня 2017, 12:33
1456

Керівники району привітали жінок зі святом.

Слова вітання голови РДА Валерія Дунайчука і голови райради Віктора Суса розміщені на сайті РДА.

У вітанні, зокрема, йдеться:

«Традиційно в ці перші весняні дні ми з великим задоволенням і трепетом вітаємо прекрасну половину людства – наших бабусь, матерів, дружин, дочок та сестер.

Дорогі жінки! З нагоди свята 8 Березня висловлюємо вам свою повагу і визнання.

Мудреці стверджують, що царство жінки – це ніжність, турбота і терпіння. Кожна з вас – особлива. Саме тому жодні слова будуть недостатніми для звеличення подвигу жінки-матері, охоронниці сімейного вогнища, вірної супутниці. Виважений такт, мудрість, інтуїція, міцність характеру, незламність та наполегливість – ті дивовижні якості, котрі часто для нас, чоловіків, стають взірцем для наслідування і викликають захоплення.

Сьогодні ви повноцінно реалізовуєте себе в економіці та культурі, політиці та науці, освіті та спорті... Спасибі вам, дорогі жінки, за те, що передаєте з покоління в покоління традиції високої духовності, берете активну участь в усіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району та України в цілому. Пам’ятайте, щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру у світле майбутнє. Низький уклін вам!

Нехай у вашому житті буде вічна весна, нехай яскраво світить сонце, нехай співають птахи, нехай дні будуть світлими та безхмарними. Щиросердечно зичимо вам добра, миру, здоров’я і справжнього жіночого щастя. Зі святом!»

Коментарі
09 Березня 2017, 16:08
То краще вже було всім очильникам району побажати вічної весни, аби щодня пробуджувались, а спати не лягали - без вихідних та обідніх перерв, за ненормованим робочим днем і тижнем працювали на процвітання рідного району і районного народу.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром