Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів

17 Березня 2017, 09:07
1121

 Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як рівненські садоводи облаштували на своєму обійсті теплицю-термос для вирощування екзотичних фруктів. Уже 10 років подружжяТретяків із села Прогрес Острозького району ласує власноруч вирощеними лимонами, апельсинами, мандаринами, бананами та іншими тропічними фруктами.

Цікавим буде й екскурс у літературне минуле краю. Життєвий шлях родини Косачів тісно переплітається з нашим краєм. Село Запруддя теж освячене перебуванням Лесі Українки,Олени Пчілки, Івана Франка... Довгий час Запруддя (в минулому належало до Ковельського повіту, тепер – село Камінь-Каширського району) було відсутнє на карті перебування Косачів: чи то через забуття, чи з інших причин. Тож ми вирішили нагадати, як там упродовж 1901–1907 років проживала з родиною тітка Лесі Українки Олена Антонівна Тесленко-Приходько.

Також читайте про те, як равликів «працевлаштували» в салоні краси. Усе більшої популярності на Волині набуває новий напрямок у косметології – равликотерапія. Відвідувачі деяких салонів краси з обережністю ставляться до цієї новації в індустрії краси. Проте є й ті,хто вже познайомився із молюсками та переконався у користі процедур із черевоногими.

 

1

 

 

 

 

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024