Камінь-Каширський: місто хочуть зробити чистішим

20 Березня 2017, 08:50
4422

Камінь-Каширська міська рада передбачила у програмі соціально-економічного розвитку 25 тисяч гривень на малі смітники, які повинні встановити на вулицях міста.

Житлово-комунальне господарство замовило їх виготовлення у місцевого підприємця і вже 15 штук нещодавно розташували у найбільш людних місцях.

–Найближчим часом будуть встановлені і решта 40 смітників, які виходять на виділену суму, – розповідає начальник Камінь-Каширського ВУЖКГ Ігор Каденчук. – Але загалом ми плануємо встановити близько 130 смітників на вулицях міста.

Чи допоможе це виховати культуру поведінки у жителів райцентру та його гостей, хтозна. Однак комунальники і міська влада запевняють, що налаштовані зробити вулиці Каменя-Каширського чистішими.

 








 

 

 

 

Коментарі
20 Березня 2017, 12:28
Боже! Яка краса! Колись в Сингапурі на чистоту було виділено значну суму, але дві третини від цієї суми було витрачено на виховання сингапурців в дусі поваги до міста та чистоти, а решту на своєчасне прибирання, вивезення та перероблення сміття. Але, оскільки і цих грошей виявилось замало, бо в місті жили люди, більшість з яким зросла на замічених вулицях, аналогічно Каменю, каменцям та прибульцям з навколишніх сіл, то запровадили значні штрафи за порушення санітарного стану. Санітарний стан міста, як і будь-якого поселення відзеркалює якість комунальних служб, комунікацій (дороги, тротуари) свідомість городян. Ото ж є всі підстави, що ці такі гарні зелені бочки десь незабаром подінуться, спотворяться, обростуть купами сміття. Особливо ті, що стоять на дорогах під щебень.
21 Березня 2017, 01:30
щонайменше зелена фарба обгорить
21 Березня 2017, 08:46
були пінгвінчики тепер - бочечки. але бочечки точно "закотяться" в чийсь двір. бо на чесному слові стоять. не для місцево люду такі варіанти
21 Березня 2017, 11:29
Десь читав як прививали чистоту у німців, суть така, що вирішенням проблеми стала фінансова винагорода тому хто ябіднічав про неприбране сміття конкретною особою.<br/>На Закарпатті траса Мукачево Берегово, с. Януші, біля дороги напроти майже кожного будинку стоять пластмасові контейнери на колесах одного кольору. Можливо або люди за свій кошт централізовано купили або підприємство, що прибирає і роздали конкретній людині. І у визначений день мешканці просто в контейнерах вивозять сміття до траси. Око радується. <br/>Ініціатива зеленими бочками гарна, щось роби і щось зробиш, просто шкода буде якщо їм пришиють ноги.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром