Камінь-Каширський: розпочали поточний ремонт доріг

24 Березня 2017, 13:45
4439

Камінь-Каширська міська рада розпочала реалізацію пунктів Програми соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік, які стосуються виробничої інфраструктури.

Відтак уже провели роботи з поточного ремонту дороги у щебені по вулиці Йова Кондзелевича (Дзержинського).

Окрім того здійснено поточний ремонт частини дороги по вулиці Коніщука (від вулиці Тиха до вулиці Магістральна).

Проводяться роботи поточного ремонту частини дороги по вулиці Фестивальній (біля вул.Яровиця(Паші Савельєвої)).

Також розпочато капітальний ремонт тротуару по вулиці Перше Травня. 

 



 

 

 

 

Коментарі
25 Березня 2017, 14:37
Найбільше що дивує у цьому випадку це те, що скоріше всього цей так званий ремонт доріг так звана білощебенева висипка нічого з ремонтом не асоціїрується. У чому скажемо проблема. У першу чергу це те, що щебінь сиплять просто на чорнозем який рано чи пізно порозтікається через дощі та сніг зимою. Крім того через сливом часу цей чоронозем змішається з щебнем тому у майбутньому ця висипка нічого вартого не дасть оскільки потім чорнозем з багном це як зазвичай це фікція - рівно так сама як просто фікція. ТОму упершу чергу ремонтуючи дорогу слід прибрати чонозем приблизно хоча б на сантиметрів двадцять-тридцять не менще затим зробити висипку з білого піску, просипати більш крупнішим щебнем, а потім вже тим що сиплять тепер. Ось така дорога вважатиметься білощебеневою та зремонтованою яку можна навіть взяти на баланс. Тому це що роблять зараз це зазвичай викидати гроші на вітер це навіть гірше як в якому-небуть селі але про те Ці депутати пропіарившися тепер можуть обратися в наступний раз але вже того самого наступного разу ця дорога буде в багні як і першого разу. Ось і все але чому Ми говоримо, що Ми йдемо до Європи. У -опу, а не в Європу.
25 Березня 2017, 15:40
Давайте не будемо лише писати про це. Пропоную: створити комісію з депутата міської ради, жителів вулиці, де проводиться ремон, скласти акт про к-сть завезеного щебеню і звіритися з актом виконаних робіт.
25 Березня 2017, 18:35
чорнозему в камені ніколи не було. переважно супісок
25 Березня 2017, 23:06
ХА, ха очевидно що таким чином й доводять нам усім що в районі і у місті немає чорнозему, більше супісок і тому слід у цей супісок сипати щебінь вже зараз.
28 Березня 2017, 11:58
Камінь перед тим як щось писати про ремонт дороги на будь-якій вулиці треба напевно туди поїхати і побачити як він зроблений та поспілкуватись з населеням ,що там проживає. А то Ваші дописи схожі на гавкіт пса . А приказку про собаку,яка лає знаєте?Продовжувати не буду.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром