Камінь-каширка стала «найкращою мамою» на Волині

28 Березня 2017, 11:00
1712
У Луцьку відбувся ІІІ етап обласного фестивалю «Мама, тато, я - спортивна сім'я», яке організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадмістрації.
 
Спортивний захід пройшов 26 березня на «Арені Спорт» у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті», – повідомляє Таблоїд Волині
 
У фінальній частині взяли участь 11 команд з різних куточків Волинської області, а всього фестиваль об’єднав 250 сімей. Окрім звання найкращої сім’ї області та права представляти Волинь на всеукраїнських змаганнях, учасники змагались в номінаціях «Найкращий тато», Найкраща мама» та «Найкраща дитина», також визначали «Найкращий малюнок» на спортивну тематику.

На святі музичний номер виконала учениця НВК №11 Гетьманчук ІринаДля всіх присутніх вона заспівала пісню «Єдина родина».
 
Батьки та діти з азартом та запалом змагалися в чотирьох естафетах: долали «Смугу перешкод», змагалися в «Комбінованій» естафеті, «Ігровій» та «Флорболі» та конкурсах серед кращого учасника фестивалю.
 
За підсумками змагань найкращий результат показала сім’я Цьось (Уляна, Володимир, Ренат) із Луцька, другими стала сім’я Кондратюків (Наталія, Павло, Олег) також із Луцька, а третє місце посіла сім’я Савош (Надія, Сергій, Владислав) із Любомльського району.

  
В конкурсах серед учасників фестивалю звання «Найкращий тато» виборов Копитюк Андрій із Ратнівського району, «Найкращою мамою» стала Цюрик Олена із Камінь-Каширського, а в номінації «Найкраща дитина» переміг Кондратюк Олег з Луцька.
 
У конкурсі малюнка на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» першою стала сім’я Кондратюків, друге місце посіла сім’я Юзва (Юлія, Руслан, Анастасія), а третє – сім’я Копитюк (Юлія, Андрій, Ілля).
 
Переможці, призери змагань та учасники були нагороджені дипломами, грамотами, медалями, призами, спортивним інвентарем від організаторів заходу  та літературою на олімпійську тематику від Волинського обласного відділу НОК України.

 


 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024