У Камінь-Каширському районі облаштовують куточки слави новітніх героїв

29 Березня 2017, 18:29
1478

У минулому році з ініціативи відділу інформаційної політики облдержадміністрації було започатковано проект «Герої – серед нас». Перший етап, котрий ознаменувався відкриттям однойменної фотовиставки, відбувся в обласному центрі в День захисника України, 14 жовтня 2016 року. Другий етап проекту орієнтований на заклади освіти та культури районів, міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад.

Отож, у школах та бібліотеках Камінь-Каширщини облаштовано куточки слави з використанням поліграфічних матеріалів проекту «Герої – серед нас», - повідомляють у РДА.

– Виховання молоді, в першу чергу, повинно здійснюватися на прикладах героїчної боротьби українського народу, – вважає голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук. – На цих світлинах – люди, які формують обличчя нашої держави та уособлюють патріотизм, мужність і незламність.

Коментарі
30 Березня 2017, 00:25
ПО-моєму напрямком, що формують обличчя нашої держави мають ставати молоді люди які знатимуть англійську або щонайменше франзуську або польскі мови, математику, фізику або навіть астрономію щоби уособлювали освіченість та переваги в глобальному перерозподілі праці у світі оскільки бути патріотом, мужнім та незламним ще не означає, що Українська держава буде гідно представляти себе серед народів Європи. Це щонайменше.
30 Березня 2017, 02:05
"з ініціативи відділу інформаційної політики облдержадміністрації було започатковано проект «Герої – серед нас». " - а своя ініціатива в такого ж самого відділу інформаційної політики Камінь-Каширської РДА коли небудь БУДЕ????Чи звикли ,що з Луцька їм пришлють ціркуляр - от вони його і виконують...
30 Березня 2017, 15:31
ТИм то й справа, що маючи такий політичний розклад коли усі починанння або щоденна та рутинна робота починається з центру. Такий підхід не може вважатися оптимальним для розвитку держави та передусім на місцях оскільки центр ніколи не знатиме як розвиватися на місцях. Але справа в тому, що такий варіант вигідний саме для центру і навіть та децентралізація яку вони для себе придумали не дає поштовху для розвитку оскільки перш за все бюджети розвитку тримаються в уряді. Це скоріше не децентралізація а зовсім навпаки ще більша централізація тільки під новим соусом. Часто говорять про бюджетну децентралізацію акцентуючи на тому що це і є та сама децентралізація і поштовх до розвитку територій. Можливо й так на цьому єтапі але децентралізація є синонім власному розвитку коли місцева громада завдяки власним підкреслюю власним коштам починає розвиватися вкладаючи бюджетні та інші кошти у інфраструктуру території. Перед цим йде робота по залученню бізнесу в територію який дає у бюджет території власні податкові внески. Ось це називається децентралізацією і розвитком території за спрощеним варіантом через те, що бізнес у першу чершу чергу дає не тільки податкові внески в бюджет але й власне розвиває інфраструктуру та розширює що найголовніше робочі місця для населення які у свою чергу несуть на ринок свої кошти. Так розвивають території та працюють місцеві адміністрації й звичайно не за тим образом як прийнято говорити про Українську адміністрацію. Місцеві адміністрації це передусім політична надбудова і нічого власного вони придумати не можуть через те що вони зобов"язані тим хто їх на цю посаду призначив. Зовсім інша Китайська модель. Дійсно Їх на місця призначає Китайська комуністична партія але ті особи які призначаються на посади мають дуже довгий шлейф боротьби в середині цієї партії і на гору виходять тільки кращі з кращих і вони працюють за критеріями які визначає компартія і у першу чергу у них найголовніший критерії - робочі місця та розвиток інфраструктури. Тут зовсім навпаки призначаються як правило по блату, ті що будуть найлояльнішими перед центром тому самостійностю тут як правило не пахне і не буде тому у принципі не буде ніякого розвитку тільки відтворення центрального відомства. Ось найголовніше чому тут у нас не йде децентралізація. Гунчик сам винен у тому чому тут не йде децентралізація тому що все це законстеніло на його власній особі і далі вище. Можна тільки подивитися на регіони де проведена децентралізація і вийде так що переважно децентралізовані регіони передусім не лояльні до центрального уряду.
31 Березня 2017, 12:25
Облаштували у школах та бібліотеках Камінь-Каширщини облаштовано куточки слави з використанням поліграфічних матеріалів проекту «Герої – серед нас» - на цьому й закінчена військово-патріотична діяльність Камінь-Каширської РДА . З почуттям виконаного "в потє ліца" обов'язку вони будуть отримувати зарплати і премії ...
31 Березня 2017, 12:34
Децентралізація повинна бути ще й в головах місцевих чиновників,а не тільки в бюджетах .. Як видно , з цією децентралізацією в головах в камінських чиновників - великі проблеми .Бо звикли жити і працювати за вказівками з Луцька та Києва. Сказали їм у 2010-2013 роках усім одягати гєоргіївські лєнточки на "Дєнь пабєди" - одягли навіть на вишиванки!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024