СБУ пропонує 25 тисяч гривень за інформацію про вибухи у Генеральному Консульстві Польщі у Луцьку

31 Березня 2017, 16:00
1441 Джерело: Фото Майї Голуб

Служба безпеки України звертається до громадян, які володіють корисною для слідства інформацією за фактом вибуху 29 березня у приміщенні Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.

СБУ пропонує гарантовану винагороду у розмірі 25 тисяч гривень за достовірні дані, що посприяють у розкритті резонансного злочину.

Просять звертатися за контактним телефоном УСБУ у Волинській області 097-7-911-911.

Коментарі
30 Березня 2017, 16:59
Якісь дивні пріоритети у нашого СБУ. От, скажімо, місячна зарплата у керівника ДЕРЖАВНОЇ компанії "Укрспецекспорт", яка торгує зброєю на міжнародному рівні, Павла Букіна становить 579 тис. грн. Адміністративно- управлінці цієї структури дістають від 55 тис. грн, а звичайні працівники, звісно, вже геть мізер - десь 33 тисячі гривастих. Я розумію високу зарплату самого керівника, аби бороньбоже, не знатурився та не кинув таку відповідальну посаду в часи війни, бо доброго фахівця, як і бухгалтера знайти важко. Он його попередника на цій посаді Сергія Бондарчука, що перебуває у міжнародному розшуку вже кілька років, англійські копи ледве знайшли в Англії і то, заплативши 75 тис. фунтів, той вийшов на волю. Тому, питання міжнародної безпеки, загроза втрати підтримки нашого найближчого сусіда в євроунії -Польщі, яке оцінено лишень у 25 тис. грн. є, або кпином над цим всім, або несусвітньою непрофесійністю ...
30 Березня 2017, 20:38
Хрін підкаже, чому так багацько автівок гасає з російськими номерами на теренах К-Каширщини?
30 Березня 2017, 22:35
Та на Великдень вже почали потроха з'їжджатися наші обрусєвшие поліщуки, на свіжу паску-ковбаску до батьків чи родини. Але, цих автівок в районі все одно незрівнянно менше, аніж шастає бусів з волинськими номерами по ближніх до нас і не дуже російських закутках. Значна частина поліщуків з огляду на злидні в селах, відсутність робочих місць та бажання зайняти матеріальне становище не нижче кумового, а краще - аби у цій справі йому троха втерти носа їде світ за очі за довшим доляром. Нещодавно привезли тіло Щитинського батюшки, який загинув десь на калузьких лісоповалах. Сиротами лишилось здається 8 дітей. У самому заробітчанстві, у нашій пострадянській ситуації, не було б нічого поганого, якби не такі речі. Адже трудова міграція не найгірше зло у світі: німці їдуть по фунти до Льондона, поляки до німців, а наші хлопи - куди приймуть, переважно Польща і Росія. Звісно, що в умовах війни автівки з російськими номерами мали б привертати прискіпливу увагу наших спецслужб, громади та й простих небайдужих людей, але... Думаю, що збільшення мацкаликів на автівках пояснюється ще й тим, що вивезти з Росії якийсь зароблений українцями вантаж на українських номерах значно складніше, плюс "великоросам" через санкції не так солодко живеться на неозорій, особливо в питаннях якісних продуктів, європейської техніки, ліків тощо. Мало не половина ленінградської області, яка більш-менш має якісь статки, ще до війни практично всі продукти харчування, ліки, домашнє начиння привозила з Фінляндії, а тепер - фертик, не надто гостинно їх там сприймають. Ну й найголовніше, про що ви, вочевидь, хотіли почути - проводити теракти, іншу підривну, "роз'яснювальну" роботу московити приїжджають сюди не на автівках, надто багато уваги вона привертає. Сюди їдуть, летять іншим транспортом, везуть з собою гроші і шукають корисних ідіотів, які за винагороду чи й "зі злості" на Порошенка ладні зробити будь-що. Прикладів тому - тьма. Та й "консерв" тривалого зберігання тут достатньо, аби не світитися з російськими номерами. Однак пильність ще нікому не заважала...До 100 ліття Октября та президентських виборів в Росії у 2018 році Кремль прагне подарувати ваті щось солоденьке, тому - будьмо уважні!
30 Березня 2017, 23:34
дякую за ґрунтовну відповідь. отримав для себе багато цікавої інформації.
02 Квітня 2017, 00:38
"з огляду на злидні в селах, відсутність робочих місць та бажання зайняти матеріальне становище": трудова міграція це антонім таму самому ненависному для "Хріна" СССР. Тому нічого перейматися, що хтось та кудись, а надто до росіян поїхав заробляти. Це з огляду того, що СССР була закритою державою тепер "Хріну"і не тільки йому здається, що їхати це не патріотично, а слід колупатися на паях для того щоб у Києві продавати свою бульбу ну принаймі за безцінь. Хоча можна тут на ринку її і зовсім даром роздавати. Український партіот такий самий роботяга як і поляк, німець або навіть і росіянин де платять більше туди й до праці тому не виключено, що за кілька років чи може навіть десяток ця тенденція може кардинально помінятися коли росіянин буде їхати до України до праці адже у свій час було таке що зі Сходу їхали по харчі на Український Захід тому трудова міграція це людський закон буття і він більше того пов"язаний з ефективністю економічної системи кожної держави яка обставила себе кордонами. Коли кордони відкриті економіки держав взаємопоглинаються між собою. Стираються міжнаціональні протиріччя. Між іншим сьогоднішня війна України з Росією це прямий висновок міжкордоння. По-моєму у свій час слід було б придумати інший шлях для Української економіки ніж тепер з огляду прямим топом до Євросоюзу. Сингапурець по-моєму дав чітке роз"яснення чому у наш час відбуваються війни.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром