Силікатне: заліснили півтора гектара

31 Березня 2017, 10:05
2262 Джерело: lis.volyn.ua

Цими днями працівники усіх лісництв державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс» завершили весняну лісопосадку. Останнім штрихом у цьогорічній кампанії стала спільна участь лісівників з учнями дев’ятих та десятих класів місцевої школи-ліцею в урочищі «Силікатне».

Не так давно шкільна молодь цього навчально-виховного комплексу брала участь у генеральному прибиранні урочища, а буквально цими днями — із задоволенням садила молоді лісові культури на площі, що розташована поруч «Силікатного», – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ .

Разом з працівниками Полицівського лісництва за кілька годин вони заліснили  півтора гектари. Всього ж працівниками Камінь-Каширського лісогосподарського підприємства цієї весни заліснено 116 гектарів.

— Щороку весняні лісокультурні акції в нашому районі носять масштабний характер, — розповідає головний лісничий ДП «Камінь-Каширськагроліс» Володимир Корецький. – І той факт, що лісокультурні роботи не проходять повз увагу громадськості та місцевого населення, дає підстави стверджувати, що люди цінують нелегку і відповідальну працю лісівників.

 




 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024