У Камені-Каширському продовжують наводити порядок

04 Квітня 2017, 16:50
2542

Сьогодні облагородили іще одну із автобусних зупинок на вулиці Ковельській у Камені-Каширському.

Члени церкви адвентистів сьомого дня озброївшись пензликами, граблями та лопатами пофарбували зупинку, а також підсипали піску, довкола загребли сміття та рослинні рештки.

Нагадаємо, у суботу, 1 квітня у місті стартувала акція «Чисте серце — чисте місто». Теплого весняного сонячного дня вийшло на вулиці Каменя-Каширського доволі багато небайдужих жителів, які зголосилися на добру справу – прибирання. 

Читайте, як релігійні громади прибирали Камінь-Каширський

 


2




 

 

 

Коментарі
05 Квітня 2017, 00:50
Ця зупинка розташована біля друкарні та редакції газети "Полісся", де люблять описувати чужу працю. А самим вийти на вулицю та впорядкувати громадську зупинку в западло?
05 Квітня 2017, 02:04
А що ти, зробив для міста,напиши?
05 Квітня 2017, 14:17
"багато небайдужих жителів, які зголосилися на добру справу – прибирання.": респект, велике дякуємо та спасибі не забудемо до віку. Про те оскільки тут спочатку говорилося що мовляв К-Каширці протестанської віри вирішили допомогти місту та таким чином його підлатати у де-яких його місцях, поприбирати місто і так далі і тому подібне. Мовляв багато небайдужих жителів протестанської віри. Це дуже добре але шановні оскільки напочатку цього явища було вже сказано, що протестанської віри тому очевидно що перед таким заходом як прибирання міста чітко собі уявімо, що саме на зібраннях (зборах) як хто собі уявляє було й оголошено що мовляв хто бажає або треба як слід або ще виходимо і крапка завтра на прибирання. Для мене особисто не представляє очікуваним що саме небайдужі жителі вийшли оскільки наскільки знаючи більш-менш їхню структуру співжиття в їхній громаді не могло бути як тут описують що мовляв небайжужі громадяни. Шановні не слід путати Наше з Вами загальноприйняте життя як МИ його бачимо переважно для себе з їхнім оскільки у Них все-таки зовсім не так, принаймі через те хоч би тому що як би Вони мали б загальноприйнятний стиль співжиття то вони точно не повиходили б. Тому думається, що у принципі не байжужих так як Ми собі уявляємо у Них немає якщо тільки декілька. Тому що у Них існує чітка ієрархія підпорядкування і тому небайдужих у цьому випадку у Них точно немає. Уявляю собі скільки на мою адресу впаде критики за необ"єктивну чи об"єктивну критику але шановні тут вже напочатку стали говорити, що мовляв громадяни протестанської віри тому вже напочатку цієї інформації бачимо намагання деяких осіб підкреслити свою/їхню значимість для інших верств Нащого суспільства тому не слід кіпішувати але підійти до цієї події з об"єктивної реальності. А об"єктивна реальність така, що думається не громадяни протестанської віри сьогодні мають в К-Каширську монопольне становище з продажу будівельних матеріалів з невідомо якою націнкою, не громадяни протестанської віри мають монопольне становище з переробки лісових матеріалів, а подекуди навіть незаконного цього промислу, не громадяни протестанської віри мають монопольне становище з доставки піску і переважно незаконного цього промислу у межах району та міста зокрема. Не громадяни протестанської віри переважно мають монопольне становище з риття котлованів, ставків і тому побного промислу ітак далі і тому подібне й не головне. Тому у принципі давайте не будемо говорити, що мовляв громадяни протестанської віри вийшли в місто поприбирати оскільки можна зробити жахливий висновок що Ці громадяни дійсно роблять справу не задля хорошої справи але точно для свого меркатильного іміджу з невідомо якими майбутніми планами. Давайте говорити просто, що небайдужі громадяни вийшли не акцентуючи на його віросповіданні. Коли Ми вже підкреслюємо окремішність від інших значить Ми бажаємо виділитися не з Його головної причини - повідомлення але про те, що Ми інші. По-моєму так не слід.
05 Квітня 2017, 23:03
Камінь.<br/>Так писати може тільки та людина , яка в цьому житті крім того що заздрити і критикувати більш нічого не може.<br/>Зроби хоть щось!<br/>Але ти або ви критикуєте кожну статтю.<br/>Всі ці слова нісенітниця!!!<br/>Як можна щось стверджувати не знаючи правди.<br/>Мені соромно за таких людей як ви.
05 Квітня 2017, 23:18
По вашому коментарі :( Мені вас дуже шкода ви живете з великим тягарем.
05 Квітня 2017, 23:55
&quot;Ліна<br/>20:18 05.04.2017&quot;: чому Ви вирішили що Я тут когось критикую. Я даю особисту точку зору на те, що відбувається у Нас перед очима й тільки для того, щоб між нами була розмова про побачене, почуте, написане. Визнаю не усім це подобається але усім не повинно подобатися оскільки скільки людей стільки й думок, висновків. Гірше якщо усім усе ясно як раніше у часи коли Вам або Вашим батькам наприклад забороняли вірити в те у що Ви бажали вірити. Крім того:&quot;Як можна щось стверджувати не знаючи правди.&quot;, Ви ЇЇ самі знаєте, Вашу правду? Ви можете тільки стверджувати що Ви ЇЇ знаєте але правда поза Вашими плечима не слід бути такими наївними через те, що Ви правди не можете сказати іншим Ви ЇЇ боїтеся. Тому Ви й говорите тут:&quot;Всі ці слова нісенітниця!!!&quot;.
06 Квітня 2017, 00:30
Було б цікаво почути від вас роз'яснення до слів ми вони ієрархія ато ви так все закрутили що нічого не розбереш
06 Квітня 2017, 00:48
Можливо хтось і має якусь вигоду.<br/>Вийшло понад 200 людей нетреба міряти всіх однією мірою.<br/>Я нічого не боюся.<br/>Мене ніхто ні до чого не може примусити проти моєї волі. І те що ви стверджуєте що &quot;саме на зібранням як хто собі уявляє було й оголошено що мовляв хто бажає або треба як слід або ще виходимо і крапка взавтра на прибирання&quot; все це ваша фантазія і неприязнь до інших людей.<br/>Я вас розчарую , такого не було.<br/>Якби так було то у кожній із церков набагато більше прихожан. І за вашим твердженням повинні були б вийти не 200 а тисячі людей. Якщо б діяв приказний порядок. Всі хто вийшов вийшов за покликом свого серця.
06 Квітня 2017, 00:57
Я не заперечую можливо хтось це використає для своєї вигоди!
06 Квітня 2017, 01:33
Наприклад для вас вигода :&quot; є кого обговорити&quot;. <br/>Так начніть змінювати ви, .<br/>Організуйте щось корисне для міста .<br/>Без вигоди!<br/>Таке можливо особисто вам????
06 Квітня 2017, 01:35
&quot;розчарую , такого не було.&quot;: звичайно так не було і це дійсно Мої власні фантазії але ж справа в тому що тема яка Нами була продовжена десь на якомусь етапі була розпочата. Тому думається так, що все-таки розпочиналося у першу чергу з розмови Вашого просвітера з кимось або з Міської ради або з УЖКГ. Краще якщо звичайно коли ініціатор у першу чергу все-таки був з Вашої сторони. Але можливо й таке коли до Вас прийшли і потому і так далі. Але на сто відсотків у першу чергу починалося з розмови Вашого просвітера та іншої сторони до того часу поки на Вашому зібранні це питання не було розв&quot;язане. Ви ж не піднімали рук. Ось Вам і ієрархія чи демократія хто що бажає те й верзе, вибачте на слові. Думається що базару на Ваших зібраннях немає, цілком відсутній. Оголошуються вже прийняті раніше рішення, ось Вам і ієрархія. Крім того відносно Вашої ієрархії то наскільки Я знаю у Вас як в пізнішому СССР - трибуна, ведучий (вибачте на слові просвітер), президія тобто незнаю як назвати цих громадян особливо шановані які сидять повернуті до інших віруючих за вищим місцем ніж інші, хор. Вибачте але я вважаю що це і є ієрархія тому особисто для мене типу православної церкви коли УСІ віруючі, ХОР стоять до господа лицем і тільки священнник лицем до віруючих і то не завжди найбільш приємливий &quot;спосіб&quot; говорити з господом. Але якщо Я ВАс тут особисто образив чимось то вибачаюсь але бачите справа в тому, що розмова почалася через те що тут говорять - громадяни протестанської віри тому якщо Ви розпочали то на жаль Цим воно не закінчиться, така справа.
06 Квітня 2017, 02:34
Вміють каміньчуки з носа дим пускати. Банально все просто. Завжди у всі часи і при всіх владах до Паски український народ білив хати, прибирав у господарських приміщеннях, садках, на подвір'ї. Народознавці можуть описати з яких причин і з якими обрядами це вкорінилося в нашому народі. Правда в совітські часи це приурочили до суботників(Ленін чомусь колоди таскав по Червоній площі) І дуже зручно було, коли Паска випадала в перших числах травня, бо тоді влада рапортувала скільки посаджено дерев та кущів, виготовлено огорожі, пофарбовано тонами синьої фарби сільські паркани, жердин, штахетника, прожилин виписано в погонних метрах виготовлено, ямочного ремонту проведено, асфальту і щебня вкладено. Але біда була коли Паска була рання, чомусь на суботники виходили тільки діти з вчителями та конторські прцівники організацій, колгоспів, сільських рад, профкомів, райкомів, райвиконкомів. Пізніше стали хитрішими і вже придумали місячники благоустрою, тобто ленінський суботник розтягнули на цілий місяць. А в нинішні часи цього всього немає, ідеологію для весняного обновлення треба якось підігнати, от, і використовують &quot;дні довкілля&quot;, &quot;толоки&quot;, почали тиснути на патріотизм, бо народ однак інертний, як на ленінські суботники, так і на толоки йде не дуже охоче. Звичайно добру справу роблять ті, хто не шкодує свого часу і бере участь у прибиранні міста. Я згідна з Каменем( дуже рідко буває), що матеріал статті поданий так, ніби трішки змахує на піар-кампанію громадян міста певного віросповідання.
06 Квітня 2017, 13:33
&quot;Так начніть змінювати ви, .<br/>Організуйте щось корисне для міста .&quot;: Я це роблю тут постійно без власної вигоди в міру своїх знань та розуму.
06 Квітня 2017, 14:08
&quot;:( Мені вас дуже шкода ви живете з великим тягарем.&quot;: знаю, що протестанський рух у віросповіданні це передусім не конфліктність у взаєминах у першу чергу у сім&quot;ї. Як говориться - не слід гніватися. Ваша не конфліктність проявлялася раніше в тому, що Ви не бажали мати справу з владою, зрозуміло чого оскільки раніше влада Вас гнітила за Ваш вибір. Не конфліктність проявлялася у тому що Ви не були учасниками громадянських конфліктів чи негараздів або навіть порушниками законів, приписів та правил. Вами усі ці ситуації по мірі можливості припинялися. У Вас навіть відсутній такий конфлікт суспільства з особистостями як служба в армії оскільки Вами говорится що Вам заборонено тримати зброю тут також є відмова від конфлікту. Ви рідко навіть йдете працювати на державну службу оскільки тут також існують певні види конфлікту особистості з громадянами, Ви не бажаєте мати Цих конфліктів. Усе це можна сказати про таке, що інші версти суспільсва мають ці конфлікти по-повній. Але між іншим якщо Ви добре обізнані то без цих конфліктів українське суспільство не може обійтися це точно. Уявіть собі що з Вами веде розмову людина яка бачила ці конфлікти та перенесла Їх у собі неодноразово. Тому Ви що проти цього суспільного життя яке було, Є і буде без Ваших та Моїх бажань. Тому шанована &quot;Ліна 20:18 05.04.2017&quot; не Мене ВАм так би мовити повчати та шкодувати, шкодувати слід те суспільство у якому МИ живемо. І ось Ви самі виходите на стежину яка зветься кофліктним та яке для ВАс щойно розпочалося. Тому й результат для Вас сьогодні, такий.
06 Квітня 2017, 17:50
Не треба сильно &quot;героїзувати&quot; цей &quot;подвиг&quot; так званих віруючих ,мовляв , тільки вони одні вийшли прибирати . <br/>Майже всі із цих жінок-штунд отримують немаленькі соціальні допомоги від держави , їх чоловіки весь час їдуть на сезони .Податків вони сплачують нуль .Тому цілком логічно і зовсім не героїчно один раз в рік вийти на подібне прибирання .Соціальні грошики отримують від держави ЩОМІСЯЦЯ
06 Квітня 2017, 18:44
Що ти зробив за життя майбуть собачої бутки не зробив і податків не платив подивись на себе
06 Квітня 2017, 21:29
Ну я і буДку (а не буТку) зробив, і податки (з яких ти отримуєш соціальні виплати) сплачую вже років 25 .Та й грамотніше писати вмію )))
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024