Новобранці весняного призову вирушили з Каменя-Каширського до місць проходження служби

05 Квітня 2017, 18:30
1734

У середу, 5 квітня, зі збірного пункту Камінь-Каширського районного військового комісаріату у війська урочисто вирушила трійка призваних на строкову військову службу мешканців району.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, військовий комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату Віталій Михайлов, - повідомляють у РДА.

– Я переконаний, що юнаки, які сьогодні стоять у цьому строю, є гідними нащадками бойової слави старших поколінь. Доброго здоров’я вам, хлопці, фізичної та моральної стійкості, – звернувся до призовників керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

Разом з тим, військовий комісар Віталій Михайлов наголосив, що солдати-строковики у зону проведення АТО не потраплятимуть, позаяк це позиція вищого керівництва держави та оборонного відомства. Окрім того, за словами Віталія В’ячеславовича, після 11 місяців строкової служби військовослужбовці за бажанням зможуть укладати контракт, одначе таке рішення потрібно приймати виважено і впевнено.

Коментарі
06 Квітня 2017, 00:23
Щоб відправити трьох пацанів до війська "працюе" у військоматі 10 офіцерів,5 держслужбовців,а ще лікарська комісія ЦРЛ-ніхто не рахуе державні гроші
06 Квітня 2017, 12:35
вірю то біда
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром