Камінь-Каширський: на яких вулицях ремонтуватимуть дорогу

06 Квітня 2017, 15:00
1959

У Камені-Каширському продовжують ремонтувати  дороги. 

У рамках виконання Програми соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік здійснено грейдерування проїзних частин вулиць та провулків з ґрунтовим та щебеневим  покриттям на суму 27 тисяч гривень. Роботи виконувало ТзОВ «ДОФ Арбо».

 – Зробили щебеневе покриття проїжджих частин вулиць Гайова та Європейська (Свердлова). Провели поточний ремонт з’їзду з вулиці Ватутіна на вулицю Данила Галицького. – розповідає міський голова Василь Бондар. – До речі, вартість робіт склала близько 500 тисяч гривень. З них 200 тисяч профінансувала міська рада, а 300 тисяч – вклад місцевих підприємців, які мають свої потужності у цій частині міста.

За словами очільника міста, цими днями проводиться поточний ремонт в асфальті з’їзду з вулиці Ватутіна на Перше Травня, на що з міського бюджету піде близько 200 тисяч гривень. Проводитиметься також ремонт на вулицях Перше Травня, Торгова, Ковельська. Виконавець – ПАТ «Ковельське ШБУ-63».

Зауважимо, що минулого тижня ПАТ «Ковельське ШБУ-63» фрезувало асфальт. Міський голова тоді зазначав, що вже за кілька днів ями почнуть латати. Однак минуло більше тижня, а водії продовжують «стрибати через квадрати». З цього приводу Василь Бондар зауважує:

– Нарікання водіїв розумію. Проте, думаю, вже наступного тижня ковельські спеціалісти таки розпочнуть ямковий ремонт.

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024