Уродженець Камінь-Каширщини надалі очолюватиме педколедж у Луцьку

12 Квітня 2017, 17:30
2809

Депутати Волинської обласної ради довірили керувати Луцьким педагогічним коледжем його багаторічному очільнику Петру Бойчуку.

Про це стало відомо у середу, 12 квітня, під час засідання сесії Волиньради. – пише Конкурент.

З директором буде підписано контракт на п'ять років.

Довідка:

Петро Микитович Бойчук народився у селі Радошинка Камінь-Каширського району Волинської області. Після закінчення восьмирічної школи вступив до Володимир-Волинського педагогічного училища. Диплом із відзнакою дав право навчатися на фізико-математичному факультеті Луцького педінституту. У 22 роки очолив дев'ятирічку у селі Залісся Камінь-Каширського району. Згодом його запросили у райком комсомолу другим і надалі першим секретарем. Деякий період працював у ЦК комсомолу. Повернувшись на Волинь, обійняв посаду другого секретаря обкому комсомолу і був в одній команді з теперішнім міським головою Володимира-Волинського Петром Саганюком (їх так і прозвали: Петро І і Петро ІІ). У 1987 році пішов простим викладачем у Луцьке педучилище імені Ярослава Галана. Після курсів перепідготовки в Академії педагогічних наук СРСР у 1990 році його призначили заступником директора педучилища, тоді ж він захистив дисертацію кандидата педагогічних наук. З 2010 керував закладом.

Коментарі
12 Квітня 2017, 21:31
Петро ІІ мав всі особистісні показники для стрімкого кар'єрного росту ще з студентських років у завершальні, але ще досить живі роки радянського періоду. Його чекала блискуча номенклатурна драбина на рівні перших владних осіб району і області, але, вочевидь, це й зіграло з ним злий жарт - він не міг подумати, що за такого рівня людьми завше чигає недремлюче око спецслужб. Саме це обірвало його стрімке зростання по службі через дещо необдумані ним поступки в одній з поїздок за кордон, звідки він повернувся хіба що "простим викладачем у Луцького педучилища імені Ярослава Галана". Є таке поняття - кесонна хвороба, це коли надто стрімко людину підіймають з глибини води, так і у житті часами буває...
12 Квітня 2017, 21:48
Чия креатура цей Петро 2?
12 Квітня 2017, 23:10
"Петро ІІ мав всі особистісні показники для стрімкого кар'єрного росту ще з студентських років...", але помазаником для нього на перших порах був також вихованець комсомолу Волині - Іван Карпомиз, при якому Бойчук був "обраним" першим комсомольцем району, замінивши на цій посаді минулорічне довірене "лице" кандидата в нардепи від УКРОПу...
12 Квітня 2017, 23:25
Дякую. У жіночих колективах кожний хлоп на рахунку, а номенклатурний тим більше. <br/>Ось нова інформація про нашого Бодю: &quot;Редут блокувальників Богдан&quot; розігнали, аби припинити блокаду й знову закуповувати вугілля у окупантів за старими схемами. Про це Gazeta.ua розповів правозахисник 45-річний Дмитро Снєгирьов&quot;.
13 Квітня 2017, 01:27
Який ще Бодя ,який редут, яких блокувальників?
13 Квітня 2017, 01:28
Б. Пташник
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024