Фото дня: як пишно цвіте абрикос

12 Квітня 2017, 23:15
2961

Із фруктових дерев найпершим зацвітає абрикос.

Важко стриматись, щоб не сфотографувати таку красу. А уявіть, які смачні фрукти з'являться на місці цих квіточок.

Щоб абрикосове дерево принесло рясний урожай його місце розташування повинно бути під сонцем і захищеним від вітру. Також запорукою гарного плодоносіння є родючий грунт, своєчасний полив, обрізка і захист від шкідників. 


1


Автор фото: Денис Остапук

___________________________________________________________________

Рубрика "Фото дня" висвітлює особливості побуту, дозвілля, культури та інших сфер життя людей нашого краю. Якщо ви маєте цікавий фотознімок і бажаєте, щоб він потрапив до рубрики - надсилайте його на адресу електронної пошти [email protected], або ж пишіть особисто її автору в соціальних мережах Facebook та ВконтактіКращі фотознімки будуть періодично з'являтися на нашому сайті. Збереження авторського права гарантуємо!

Для тих, хто бажає стати героєм рубрики "Фото дня" її автор пропонує безкоштовну фотосесію.

 

Коментарі
13 Квітня 2017, 20:40
Абрикосову квітку Ми тут справді бачимо але чи відомо Нам, що саме Ця квітка розцвіла саме десь недалеко від К-Каширська. Очевидно, що Ця квітка розцвіла так як приблизно у тому плані коли за дві квітки автор переконував Нас в одній і тому що маємо повірити Йому у вселенське чудо. Взагалі то я чомусь невпевнений, що абрикос вже розцвів оскільки за моїм вікном Він стоїть пусткою чекаючи хорошої погоди.)))))) Краще вже написати про Каміньський КУХОЛЬ.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024