Камінь-Каширщина: рятувальники проводять рейди

14 Квітня 2017, 11:23
1347

Днями на території Верхівської, Піщанської, Великообзирської сільських рад та Камінь-Каширської міської ради рятувальники провели рейд щодо недопущення виникнення пожеж в екосистемах

-- Громадяни активно продовжують прибирати власні присадибні ділянки, спалювати залишки сухостою та сміття біля власних помешкань. Часом вони порушують правила безпеки і не зважають на те, що вогонь може швидко перекинутися на житло та спричинити масштабну пожежу, -- зауважує провідний інспектор Камінь-Каширського РВ УДСНС Максим Шумік.

Тож Камінь-Каширський районний відділ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області закликає жителів району суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. 

-- У першу чергу, не випалюйте стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем, -- застерігають рятувальники.  

В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!



 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром