Фото дня: чоловік із Закарпаття просить милостиню у Камені-Каширському

14 Квітня 2017, 22:02
2783

Невідомий чоловік просить милостиню поблизу ринку у Камені-Каширському.

Говорить, що сам із Закарпаття. Представився Ярославом. 

Розповідає, що в Камені проживає його 19-річна дружина, яка доглядає дитину. Власне, гроші чоловік просить, щоб прогодувати сім'ю.

Каже, що не працює,  тому що не має документів (паспорт відібрала циганка із Володимира-Волинського).  


Автор фото: Богдан Ліпич

___________________________________________________________

Рубрика "Фото дня" висвітлює особливості побуту, дозвілля, культури та інших сфер життя людей нашого краю. Якщо ви маєте цікавий фотознімок і бажаєте, щоб він потрапив до рубрики - надсилайте його на адресу електронної пошти [email protected], або ж пишіть особисто її автору в соціальних мережах Facebook та ВконтактіКращі фотознімки будуть періодично з'являтися на нашому сайті. Збереження авторського права гарантуємо!

Для тих, хто бажає стати героєм рубрики "Фото дня" її автор пропонує безкоштовну фотосесію.

Коментарі
15 Квітня 2017, 02:10
А що, хоч би одного такого що просить милостиню К-Каширці не можуть прогодувати?
15 Квітня 2017, 12:56
Годувати молодого, фізично практично здорового прохача - плодити лінь та злидні. Інша справа, що з метою надання йому якоїсь допомоги варто запропонувати чоловікові вранці зі сходом сонця позамітати вулицю-другу у місті, виконати якусь іншу громадсько-корисну роботу, а тоді вже з мітлою, граблями обабіч, якщо іншого не розуміє, сідати на тротуар з простягнутою для милостині рукою... Ось тоді люди справді не дадуть пропасти голодною смертю. Поліція ж мала б конкретно допомогти чолов'язі "знайти" своїх кривдників з тим пашпортом. "Голь на вбІдумки хитра" - кажуть москалі, а це саме той випадок!
15 Квітня 2017, 14:37
Ну якщо він привіз свою молоду дружину в К-Каширський то він очевидно нормально прижився в К-Каширську адже принаймі за квартиру тре платити й на обід мамі з молоком. Де той Степан Степанович зі своєю ситою можливо перевірив би дитя в яких воно умовах виростає.
18 Квітня 2017, 23:16
то є циган
29 Квітня 2017, 01:01
Крч іду я такій коло нової пошти і бачю шо оцей ваш Ярик купляє сігарєти і горілку
01 Червня 2017, 20:57
Ну, добре хоч ікону з собою не забув взяти.
13 Вересня 2017, 00:30
Дана особа уродженець Закарпатської області раніше відбувала покарання та знаходилась в місцях позбавлення волі за вчинення розбійного нападу разом із товаришем на даний час проживає у селі Залісся разом із психічно хворою дружиною , раніше був замінений у вчиненні крадіжок з гаманців на ринку
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024