Фото дня: штучні квіти браво купують на місцевому ринку

15 Квітня 2017, 23:00
3685

Ніколи штучні квіти не користуються таким попитом, як в час Великодніх свят.

До десятка точок з таким товаром можна помітити в Камені-Каширському.

Невеличкий букетик продають за ціною від 20 і більше гривень. Їх жителі нашого району приносять на могили своїх родичів.

А тим часом у європейських країнах штучні квіти приносити на кладовище заборонено. Там поминають родичів, приносячи віночки з живих квітів і лампадки. 






Автор фото: Богдан Ліпич

______________________________________________________________

Рубрика "Фото дня" висвітлює особливості побуту, дозвілля, культури та інших сфер життя людей нашого краю. Якщо ви маєте цікавий фотознімок і бажаєте, щоб він потрапив до рубрики - надсилайте його на адресу електронної пошти [email protected], або ж пишіть особисто її автору в соціальних мережах Facebook та ВконтактіКращі фотознімки будуть періодично з'являтися на нашому сайті. Збереження авторського права гарантуємо!

Для тих, хто бажає стати героєм рубрики "Фото дня" її автор пропонує безкоштовну фотосесію.

Коментарі
16 Квітня 2017, 17:28
Ось чому Китайський ден сяо пін уперше за майже півтоліття приїхав на європейський економічний форум. Спимо на Китайському, Їмо Китайське тепер без Китайського не можемо сховати й свого родича. То можливо приймемо їхню ще й віру.
16 Квітня 2017, 23:35
"Там поминають родичів, приносячи віночки з живих квітів і лампадки." ще пропонують садити живі квіти на могилі і просять заносити молитви до Бога за усопших, сама читала на інформаційній дошці храму.
17 Квітня 2017, 03:01
До культури нашим людям ще далеко, але зміни вже є на краще. Нове кладовище приклад для інших - без оградок, з живими квітами.
17 Квітня 2017, 14:20
Нові люди, нові часи. Й раніше на кладовищах не було ніяких оградок. Хіба потім у часи радянської влади коли люди побагатшали. Але оградки на кладовищах це скоріше для живих, а не для мертвих.
18 Квітня 2017, 22:31
Приємно вразило, що вперше за 25 років на цвинтарі вирізали акацію. Однак вона з кореня ще ліпше росте, як і клен ясенелистний, тому пеньки бажано було б ще випалити, бо через років 8 там знову будуть непролазні акацієві хащі.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024