Фото дня: черга за книгами та автографами Василя Шкляра

26 Квітня 2017, 23:14
1637

Працівники сільських бібліотек Камінь-Каширського району вишукувалися в черзі за безкоштовними книгами Василя Шкляра "Чорний ворон. Залишенець".

Саме сьогодні, 26 квітня, відомий український письменник відвідав місто Камінь-Каширський та презентував свій бестселер. 

Лауреат Шевченківської премії особисто підписав кожну подаровану для читачів книгу.

Більше інформації про подію вже згодом з'явиться на сайті Район.Камінь-Каширський.

1

Автор фото: Богдан Ліпич

_____________________________________________________________________________________

Рубрика "Фото дня" висвітлює особливості побуту, дозвілля, культури та інших сфер життя людей нашого краю. Якщо ви маєте цікавий фотознімок і бажаєте, щоб він потрапив до рубрики - надсилайте його на адресу електронної пошти [email protected], або ж пишіть особисто її автору в соціальних мережах Facebook та ВконтактіКращі фотознімки будуть періодично з'являтися на нашому сайті. Збереження авторського права гарантуємо!

Для тих, хто бажає стати героєм рубрики "Фото дня" її автор пропонує безкоштовну фотосесію.

 

Коментарі
27 Квітня 2017, 10:23
&quot;Працівники сільських бібліотек Камінь-Каширського району вишукувалися в черзі за безкоштовними книгами Василя Шкляра &quot;Чорний ворон. Залишенець&quot; - ключове слово БЕЗКОШТОВНИМИ . Очевидно, що їх вже придбала народна депутатка,яка й зробила собі піар на Шклярові .<br/>Наші людкове будуть вишиковуватись в черги за будь чим БЕЗКОШТОВНИМ- вилами від Ляшка, книжками Шкляра(від Констанкевич) чи просто барвистими календариками чи плакатиками ,аби БЕЗКОШТОВНО!! Бо ХОЧ ЩОСЬ ДАЮТЬ.. Одне слово - БИДЛОРАТ
27 Квітня 2017, 10:55
Вочевидь сільська &quot;інтеліґенція&quot; не потребує навіть за символічну ціну книжки такого штибу, то вам не детективи Донцової, що всім селом читати можна...Дехто скаже, а яка ж та зарплата у бібліотекаря, як її розділити, аби ще й на книжку залишилось. Це правда, але правда й те, що доки ми не матимемо своєї справжньої незалежної європейської держави, то нам, як рабам, як полоненим, підданим будуть видавати миску каші й скибку хліба від рабовласника/олігарха/царя, незалежно від назви господаря! А шлях до свободи описаний саме в книгах типу &quot;Чорний ворон. Залишенець&quot;!
27 Квітня 2017, 12:10
До чого тут все це? Нормальний чоловік, патріот України приїхав в таку глухомань, вже сам факт цього неоціненний,а тим більше ще й книжка.
28 Квітня 2017, 01:27
Дивна позиція у редакції Району. Ще не встигне охолонути кадило у котрогось з батюшок УПЦ МП після чергової служби Божої чи виховного заходу із залучення молоді до православ'я, а публікація на сайті вже у всій красі, з численними фото та розлогим текстом. А от коли, як пише 777, у поліську глухомань один раз на десятиліття приїде відомий на півсвіту письменник, справжній патріот України, обіцяна &quot;згодом&quot; додаткова інформація десь забарилась. Мо' текст так скрупульозно погоджують та вичитують власники сайту, аби крийбоже чогось зайвого не вигулькнуло з вуст пана Василя, бо він такий, за словом у кишеню не лізе, бандерівець ще той, справжній холодноярівський Чучупака...
28 Квітня 2017, 22:07
&quot;в черзі за безкоштовними книгами Василя Шкляра&quot;: вибачайте, що не міг побути на цій події але все-таки бібліотечна система району спрацювала на високому рівні, оскільки між нами та іншими дописувачами до цього сайту були різні варіанти розвитку подій і тому між нами кажучи один-один і про те, що це мовляв безплатні книги це неабияк мене майже розлютило оскільки такий висновок про працівників цієї системи є невірним та зовсім шкідливим. Я знаю, що працівники ціієї системи є між іншим не менш патріотами не тільки своєї роботи але й патріотами своєї держави. Тому між іншим маючи на своїх полицях як бестселєр книгу українського письменника та ще й підписану власноруч то для Них це просто видається як справжня знахідка, а не як вибачте на слові завоялежений висновок когось із кореспондентів про мовляв:&quot;за безкоштовними книгами&quot;. А що шановні Вони повинні Ваших дітей навчати за допомогою власних заощаджень купуючи в бібліотеки книги? Тому висновок про мовляв:&quot;за безкоштовними книгами&quot; це висновок нічогонерозуміючої молодої особи. У свій час коли я співпрацював з школою-гімназією №2 під час начання моїх дітей у цій школі, Ми батьківський колектив через свій Благодійний фонд купували книги у школу на тисячі гривень і ніхто навіть і слова чи півслова не сказав, що мовляв: &quot;безкоштовними книгами&quot;, а би лиш слава богу були такі автори які підіймають питання розвитку нашого суспільства та благодійники які можуть ці книги подарувати іншим. Крім того Я високої думки про Цих громадян (бібліотечна система) які працюють ще слава богу з книжками щоденно даючи шанс нашим дітям відкривати світ оскільки світ інтернету це ще не весь світ оскільки світ книги це світ розуму. Я надзвичайно був здивований коли у центральній бібіліотеці для дорослих знайшов книгу Сингапурського автора. Один екземпляр. Як ця книга могла потрапити до К-Каширська я просто був здивований. І між іншим 2016 року випуску. Книга це знання.
29 Квітня 2017, 23:33
&quot;бібліотечна система району спрацювала на високому рівні&quot;. Та який може бути рівень у бидлорату! Наші люди будуть кожному кланятися аби шось дали та ще й &quot;безкоштовно&quot;. Ви думаєте цю книгу з автографом наші бібліотекарі дадуть комусь почитати? Та ні, поставлять як сувенір на поличці і все, а ви ще говорите про &quot;світ розуму&quot;. Тьфу, та не смішіть
02 Травня 2017, 19:02
&quot;поставлять як сувенір на поличці і все&quot;: Я думаю що таку книгу з цим підписом і слід ставити як &quot;сувенір&quot; оскільки з підписом лауреата Шевченківської преміії не слід роздавати усім підряд оскільки таких книг має бути не менше хоча б два-три у кожній бібліотеці.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром