Гарний відпочинок очима молоді нашого району

29 Квітня 2017, 15:23
6019

Організатори дискотек Lipich Project у своїй спільноті в соціальній мережі Вконтакті опублікували фото та відео із відпочинку, який подарували для відвідувачів клубу села Бузаки на останніх вихідних - 16, 18 та 22 квітня.

А також спеціально для Район.Камінь-Каширський провели опитування, в ході якого молоді люди нашого району поділилися своїми уявленнями про гарний відпочинок.  

Усе це публікуємо нижче. 

 

 

Владислава Сущ

«Кращий відпочинок для мене – це поїхати з друзями до лісу, увечері розпалити багаття, приготувати шашлики та співати пісень під гітару.

Узимку я люблю відпочивати з друзями за чашкою кави та з душевними розмовами. А  ще відвідую дискотеки…». 

 




 

Наталія Борох

«Безумовно, кращий відпочинок – на природі та без алкоголю (смачна їжа, гарна компанія, пісні під гітару, рухливі ігри). А ще гарним відпочинком для мене є читання цікавої книги та смачна кава вдома під покривалом».

 



1


1

 

Іван Ковч

«Будь-який відпочинок – це спроба відпочити від морального навантаження, або фізичного та відновити сили для подальшого життя. Немає значення, де і як відпочивати. Головне – з друзями. Бо завдяки їм ми забуваємо про свої проблеми та створюємо атмосферу відпочинку та комфорту».




 

Марія Самойленко

«Я вважаю, що гарний відпочинок – це коли збираєшся з друзями в лісі, біля річки чи озера. Коли гарно пахне шашличок і на вулиці літо.

Відпочинок повинен відрізнятися від буднів. А ще, щоб гарно відпочити необхідна кардинальна зміна способу життя. Кращий варіант – це здобувати нові враження подорожуючи та знайомлячись з новими людьми».

 





 

Марія Шаврашик

«Для гарного відпочинку потрібні лише гарний настрій та друзі. Не обов’язково їхати, наприклад, на море. Є багато хороших місць».

 



 

Антон Лапайчук

«Насамперед має бути хороша компанія.  Загалом для мене нема значення, де саме відпочиваєш… Хоча гарний відпочинок я уявляю так: літо, озеро, друзі, багаття, вечір…».

 


1


 

Ольга Лесік


«Гарно відпочивати – це піти з друзями на природу, а потім у клубі всю ніч танцювати…». 

 



 

 


 

Коментарі
29 Квітня 2017, 18:46
"провели опитування, в ході якого молоді люди нашого району поділилися своїми уявленнями про гарний відпочинок.": ці "відпочинки" що зараз, що раніше літ двадцять назад були однакові та з однаковою метою. Нічого не змінилося. Хіба що зараз більше світла та інколи шампунь попід ногами.
29 Квітня 2017, 19:47
колись була зовсім не та музика, мислення в людей та смаки у молоді зараз кращі. Колись дискотеки не фіксували на фото та відео. Та й молодь зараз інша. Не рівняйте теперішнє покоління з минулим. Не кожен зараз приходить до клубу, щоб набухатися, як наші батьки, чи покурити потайки
29 Квітня 2017, 20:12
"Не кожен зараз приходить до клубу, щоб набухатися, як наші батьки, чи покурити потайки": шановний (а) молоде дарування, а чому Ви вирішили що Ваші батьки у свій час ходили на танці тільки набухатися та потайки покурити? Між іншим те "чорнилко" яким Ваші батьки інколи й "бухали" було набагато корисніше ніж сьогоднішній самогон оскільки врешті-решт воно все-таки дало результат Я маю на увазі Вас або інший результат. Краще на Цих танцях вирішили питання про допомогу хворому хлопчині який потребує так багато турботи ніж проводити опитування яке ні до чого нікого не зобов"язує.
29 Квітня 2017, 20:37
цікаво скільки ви ще них будете піарити? походу непогано домовились за таку розкурутку, вже не вперше бачу.
29 Квітня 2017, 21:18
а чого ви не допоможете цьому хлопчику
30 Квітня 2017, 00:05
А дівчата колись були не ті...<br/>Зараз вони перед тим як іти в клуб чіпляють собі вії роблять брови,обличчя штукатурять і т.д.<br/>Хлопці,перш як закахатися в неї,зводіть її в баню....помийте добрячче.Якщо брови не відпадуть а губи не змиються беріть женіться біжіть в Загс...
30 Квітня 2017, 00:52
скажіть, а дівчата раніше так само гроші любили в хлопців як зараз?
30 Квітня 2017, 18:18
Думаю,що раніше такого не було....<br/>Зараз дівка за тебе заміж не піде,якшо до весілля золотом не обвісиш...
03 Травня 2017, 01:45
На чому ви такі? Молодь, як молодь, і дівчата файні, і хлопці непогані. Вони самостверджуються у то спосіб, який виник за останнє покоління. Нічого в цьому нема ні поганого, ні інформативного. Пан Камінь чорнило &quot;ЗОСЯ&quot; пригадав, а був ще &quot;Біоміцин&quot;, &quot;Аромат садів&quot;, а сьогодні, хазяйнуючи у тещиному хліві, знайшов на горі ящик пляшок 80-х років 20 століття з етикетками &quot;Екстра&quot;, &quot;Старка&quot;, &quot;Водка русская&quot; (півлітрівки і чєкушки, але пусті).
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром