Кого із священиків Камінь-Каширського благочиння нагородили

01 Травня 2017, 10:50
3366

У суботу 29 квітня за Всенічним богослужінням в Михнівському Свято-Стрітенському жіночому монастирі керуючий Волинською єпархією УПЦ Преосвященний Нафанаїл єпископ Волинський і Луцький нагородив священиків Камінь-Каширського благочиння черговими богослужбовими нагородами.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширського благочиння.

Отже, хто їх отримав та які:

“Служіння Божественної Літургії з відкритими Царськими Вратами до молитви “Отче наш…”:

Прот. Стефан Кисель, клірик Свято-Параскевського храму с. Осівці.

“Митра”:

Прот. Георгій Михайлов, настоятель Свято-Різдво-Богородичного храму м. Камінь-Каширський (Воля).

“Наперсний Хрест із прикрасами”:

Прот. Павло Камець, настоятель Свято-Михайлівського храму с. Верхи;

Прот. Павло Супрунюк, настоятель Свято-Миколаївського храму с. Воєгоще;

Прот. Валерій  Остапчук, настоятель Свято-Покровського храму с. Ворокомле.

“Палиця”:

Прот. Олександр Кулик, настоятель Свято-Михайлівського храму с. Гута-Боровенська.

Возведені в сан “Протоієрея”:

Свящ. Артемій Пащук, настоятель Свято-Різдво-Богородичного храму с. Боровне;

Свящ. Владислав Михалюк, клірик Свято-Іллінського храму м. Камінь-Каширський.

“Золотий наперсний Хрест”:

Свящ. Сергій Курапов, настоятель храму Усікновіння Глави святого Іоанна Предтечі с. Гута-Камінська;

Свящ. Андрій Підвальний, настоятель Свято-Різдво-Богородичного храму с. Полиці;

Свящ. Іоанн Чудінович, настоятель храму Різдва Христового с. Старі Червища;

Свящ. Сергій Голодюк, клірик Свято-Різдво-Богородичного храму м. Камінь-Каширський (Воля).

“Камилавка”:

Свящ. Сергій Кацевич, настоятель Свято-Преображенського храму с. Великий Обзир.

 

 

Коментарі
01 Травня 2017, 16:31
Згідно яких критеріїв дають нагороди священникам?
01 Травня 2017, 19:38
Це як категория по стажу
01 Травня 2017, 19:40
"Згідно яких критеріїв дають нагороди священникам": хіба має значення за якими критеріями головне, що нагороджують, читай;"черговими богослужбовими нагородами." Але ось все-таки богослужбові нагороди вони чи нагороди церкви оскільки вони чергові.
01 Травня 2017, 19:48
Щось у вас не вирна информация на рахунок возведених в сан "протоiерейства".
01 Травня 2017, 22:53
Це тіпа Оскар серед попів? А чим визначається? Скільки внесків зробив для МП? Скількох навернув в МП? Чи як довго протримався, щоб не перейти КП?
02 Травня 2017, 02:18
От я ніяк не можу второпати - для чого читачам сайту із завидною регулярністю подаються фактично буденні справи однієї, нехай і домінуючої кількісно, церков? Якщо це своєрідна реклама від благочиння, яка супроводжується певним фінансовим покриттям на утримання цього сайту - це одне. А якщо редакційна політика сайту, то це інше і зрозуміле допитливому читачу. Ну відбулось таке нагородження різними відзнаками, атрибутами, символами, котрі іменуються богослужбовими нагородами - то й що з того? Це ж за своєю суттю є внутрішньою роботою церкви, необхідною частиною просування священника по своїй службі. З іншого боку, священник є ставлеником місцевої релігійної громади, він нею утримується матеріально, відтак і оцінює його роботу, як певного фахівця своєї справи...
02 Травня 2017, 10:25
А що ж тут не ясно? Росія поступово ісламізується ,тому РПЦ інтегрується в Україну через так звану УПЦ МП та своїх ставленників на Волині зокрема -нафанаїлів(крикот), михайлюків-дроздів та іже з ними , згаданих тут як награждьонниє.<br/>Фінансовий ресурс,яким зацікавили цей сайт михайлюки-дрозди - це аптечний бізнес . І чхали вони на місцеву громаду :&quot;Прихожани , не питайте звідки в батюшки новий мерс-лексус , а мовчки жертвуйте на храм! &quot;
02 Травня 2017, 12:04
Ти особисто багато пожертвував на храм??Ото ж шановний,помовчи!Кожен сам за себе видповидае.Не неси
02 Травня 2017, 12:05
Завидуй мовчки
02 Травня 2017, 13:09
&quot;відбулось таке нагородження різними відзнаками, атрибутами, символами, котрі іменуються богослужбовими нагородами&quot;: якщо дати оцінку цієї публікації, підкреслюю середньостатичного читача то їхнє так зване:&quot;“Наперсний Хрест із прикрасами”; “Палиця”:“Золотий наперсний Хрест”:, а надто “Камилавка” нічого абсолютно не дає. Зовсім не розумію. Це для мене це те саме як би у той самий радянський час когось там з партійних функціонерів також би нагороджували перехідним червоним вимпелом, радянським червоним прапором або не дай боже ще гіпсовим або й далі бронзовим бюстом леніна. Чому власне так, тому що середньостатистичний читач власне по-моєму не володіє тими знаннями на які у принципі орієнтовані ці повідомлення для того, щоб наприклад прочитавши про те, що нагородивши:&quot;“Палиця”:<br/>Прот. Олександр Кулик, настоятель Свято-Михайлівського храму с. Гута-Боровенська.&quot; я у свою чергу міг потішитися за пана Прот. Олександра Кулика. Розумію у свою чергу напевно що, пан отець після цієї нагороди стане радісним та світлим від того що нарешті він стане ходити чи чимчикувати по церкві вже з палицею такою між іншим для нього довгожданною. Але якщо взяти Мене середньостатистичного читача або навіть вірного УПЦ то для Мене абсолютно байдужого до того що кугось нагродили палицею. Тут бачите така справа, що можливо день реформації, 500-річчя якої нещодавно справляли є тим днем коли дійсно віра у бога є дещо іншою ніж нагородження палицею або іншими атрибутами православної церкви. Тому думається що православна церква в Українській державі, саме в Українській оскільки як би не було б цієї війни то була б інша справа має пройти свою реформацію і як Володимир у свій час спалив свої боввани на берегах Дніпра так і щонайменше УПЦ має спалити свої бовввани та покаятися перед господом. Крім того зауваження кореспондентам цього сайту за їхні однобокі погляди. У ВАс була публікація відносно 500 річчя реформації за участю пана голови РДА але чомусь Ви цим і закінчили. ТОму шановні бачите така справа що Вони вже тут на К-Каширщині присутні щонайменше десь з 1922 року або принаймі те приміщення, що розташоване як бувший &quot;старий суд&quot; і не звертати увагу на такі речі то вибачте але можна припустити що у Вас з кваліфікацією як кореспонденів не все так добре, а інакше Ви не вкидали б однобокої інформації.
02 Травня 2017, 14:19
Ще кілька слів щодо порушеної проблематики. Ця розмова не є повчанням чи втручанням у редакційні справи Району. Мені байдуже, що, коли і як пишуть чужі для мене сайти та інтернет ресурси. Цей сайт, як складова поважної медіакорпорації, що, звісно, працює над залученням якомога ширшої аудиторії - не може та й не збирається догодити всім поспіль. Але, погодьтеся, що широкоосвітлені церковні богослужбові нагороди і репортаж-промоція Lipich Project (&quot;Гарний відпочинок очима молоді нашого району&quot;,15:23 29.04.2017, фото - 20-е знизу) з дівками, яких крупним планом міцно тримають за дупу - речі не зовсім сумісні, вони мені нагадують кіоски колишньої Югославії, в яких одночасно серед іншого продавали чималі настольні православні хрести та, даруйте, порножурнали. Мало того, часто такий кіоск розташовувався біля мечеті, звідки долинали заклики імама до обіднього намазу. Така еклектика нічого доброго не дає. Причому ж, я не є снобом чи ханжею, добре розумію сучасну молодь та й сам був молодий, але мені хотілося б, аби цей, у цілому гарний інтернетпроект, не кидався у крайнощі. Ні у церковні, ні у морально-етичні, аби, бороньбоже, не повторити долю згаданих балканських кіосків...
02 Травня 2017, 21:42
У цій інформації цінність мають лише прізвища настоятелів для тих, хто не в курсі справ.
02 Травня 2017, 22:35
Прослідковується цікава закономірність - під новинами про життя православної церкви відразу появляється низка негативних коментарів, особливо про родину священиків Михайлюків. пишуть одні й тіж люди, яким би краще було свою енергію застосувати в інших напрямках. А священики молодці, грамотно вибудовують інформаційну діяльність, допомагають військовим в АТО, користуються пошаною своїх парафіян і не вмішуються в політику. Коротше кажучи, виконують свої безпосередні обов'язки. про що свідчить і кількість парафіян, котрі відвідують богослужіння, про що можна побачити на сайті благочиння.
02 Травня 2017, 23:19
Ця ваша &quot;грамотно вибудувана інформаційна діяльність&quot; цікавить лишень ваших кураторів -московитів, котрі мають давні й конкретні цілі &quot;на Україні&quot;. Щодо того, що священники УПЦ МП &quot;не вмішуються в політику&quot;, то розкажіть про це бабусям - парафіянам, вони точно не бачать у вашій діяльності політики, бо таки Путіна у своїх проповідях ви не згадуєте, а пасувало б сказати правду про окупантів українських земель та їх кормильця!
03 Травня 2017, 02:02
Чомусь МП завше на емоціях, ніц нема раціонального, як і в в цій емоції &quot;...кількість парафіян, котрі відвідують богослужіння...&quot; Емоційні люди-важкі люди, там і гонор, і бздури, і егоцентризм.
03 Травня 2017, 10:44
Ти б свій комп перелаштував би з російської розкладки на українську і не палився б так))<br/>1.На ці храми МП я ніколи не жертвував і не збираюсь .<br/>2.Заздрити (чи завидувати) мені не цікаво,та й не потрібно.<br/>3.Почитай сайт &quot;Русской Православной Церкви&quot; ,де твої &quot;кумири&quot;<br/> Нафанаїл(крикота) http://www.patriarchia.ru/db/text/4190763.html<br/>Онуфрій (березовський) http://www.patriarchia.ru/db/text/70984.html<br/>зазначені в складі єпіскопату Російської православної церкви МП<br/>Вапроси в тібя єщо єсть?)))
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024