Фото дня: жителі села Черче самотужки поремонтували дорогу

01 Травня 2017, 22:30
2629

Жителі вулиці Лінія села Черче з власної ініціативи поремонтували дорогу до своїх земельних угідь в урочищі Глинище.

Щоб не стрибати по ямах та калюжах, їх засипали піском та камінням.

Протягом двох днів на дорогу завезли близько 100 причепів матеріалів. 

Селяни говорять, що немає сенсу чекати, доки хтось поремонтує шлях, тож взялися за це самотужки.  







Автор фото: Богдан Ліпич

_____________________________________________________________________________________

Рубрика "Фото дня" висвітлює особливості побуту, дозвілля, культури та інших сфер життя людей нашого краю. Якщо ви маєте цікавий фотознімок і бажаєте, щоб він потрапив до рубрики - надсилайте його на адресу електронної пошти [email protected], або ж пишіть особисто її автору в соціальних мережах Facebook та ВконтактіКращі фотознімки будуть періодично з'являтися на нашому сайті. Збереження авторського права гарантуємо!

Для тих, хто бажає стати героєм рубрики "Фото дня" її автор пропонує безкоштовну фотосесію.

 
Коментарі
02 Травня 2017, 13:14
ТО деж та поремонтована дорога, а надто тих самих сто причепів? "з власної ініціативи поремонтували дорогу до своїх земельних угідь", "Протягом двох днів на дорогу завезли близько 100 причепів матеріалів." Не встиг зафільмувати чи що? Все-таки сто причепів це трохи є. Очевидно що вони вже заросли травою... і ця акція була принаймі ще осінню того року.
02 Травня 2017, 16:17
Там було менше. Вони і самі толком не знають скільки завезли
02 Травня 2017, 19:32
"Селяни говорять, що немає сенсу чекати, доки хтось поремонтує шлях, тож взялися за це самотужки.", але ж хто тепер буде ремонтувати дорогу до Ваших:" до своїх земельних угідь в урочищі Глинище." хіба що приблизно років тридцять тому могли б і поремонтувати до тих самих:" земельних угідь в урочищі Глинище." але ж вибачте у той час ще був радянський союз зі своїми колгоспами. Трохи припізнилися зі своїм бажанням або можливо довгий час надіялись на пана голову сільської ради, бувшого голову колгоспу. Так можна припізнитися й з виборами під час наступних виборах, щоб не було пізно...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024