Про ратнівського майстра на всі руки, перлину Волині та євреїв у Камені-Каширському читайте у новому випуску газети «Сім’я і дім»

05 Травня 2017, 11:50
1556

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.
Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про сільського майстра на всі руки Івана Тусюка. Житель Краски Ратнівського району і трактори майструє самотужки, й міні-електростанцію на своєму обійсті облаштував. А коли душа втомиться працювати за верстатом, чоловік береться до сакрального мистецтва – прикрашає ікони. «У світі є стільки роботи, що років триста треба було би жити, аби втілити все задумане», - усміхається чоловік. Про людину, найважливішою філософією якої є праця, читайте на сторінках тижневика «Сім’я і дім».

Незрячий баяніст Сергій, який грає поблизу «Там Таму», і раніше привертав увагу багатьох лучан та гостей міста. Проте про артиста заговорили більше після прикрого випадку – у Сергія вкрали його інструмент, коли чоловік на кілька хвилин відлучився від свого «робочого місця». Пропажу швидко повернули, а інцидент обернувся для музиканта лише позитивом. Наша журналістка дізнавалася про вподобання, смаки, життєві цінності баяніста Сергія. Цікаву насичену розмову з музикантом читайте на сторінках газети.

Селище Олика у Ківерцівському районі – одна з найяскравіших перлин нашого краю. Резиденція княжого роду Радзивіллів сьогодні хоч і переживає не найкращі свої часи, проте манить туристів, для яких історія й пізнання важить більше, аніж сувенірні магнітики. Пропонуємо відправитися у віртуальну подорож й дізнатися більше про видатні місця Олики разом із нашою кореспонденткою.

Як жили та чим займалися євреї у Камені-Каширському століття тому, дізнавайтеся з історичного екскурсу нашої постійної авторки, краєзнавиці Наталії Пась. Волинське місто було багатонаціональним, жвавим, багатим. Євреї працювали у найрізноманітніших ремеслах, збагачуючи наш край. Проте війна змусила їх покинути Камінь. А сьогодні вже нащадки приїздять із Ізраїлю, аби довідатися про життя їхніх предків на Волині.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.
Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром