Черче: як відгуляла молодь на дискотеці

10 Травня 2017, 22:20
8045

У селі Черче, 6 травня, відбувся День села. В честь свята увечері для молоді організували дискотеку. Фотографіями та відео цього вечірнього дійства поділилися організатори Lipich Project на своїй сторінці в соцмережі Вконтакті. А відгуками - молодь із навколишніх сіл. 

"Навчаюся в Луцьку, тому не часто відвідую сільські дискотеки. В цей день із друзями поїхали в Черче і залишилися лише гарні емоції. Круто провели свій час, давно в селі не було такої дискотеки", - розповідає жителька Підбороччя Марія Токарчук.

Як уже повідомляли на Район.Камінь-Каширський, вечірку відвідали гості із сіл Мельники-МостищеОстрівокПідбороччяЩитиньМала ГлушаМостищеЛичиниЗалухів і навіть із Білорусі

 















1





Коментарі
11 Травня 2017, 01:40
Коли наступна дискотека, не підкажете? Хотів би й сам побувати
11 Травня 2017, 01:52
"У селі Черче, 6 травня, відбувся День села": можу подискувати з тим, що день закладення церкви сьогодні Московського патріархату є саме тим Днем села у якому можна відсвяткувати або порадіти з усіма про День/Рік прийдешний який Нам дає. Запитаємо інших у цей День мали б відбуватися які-небуть офіційні заходи наприклад виступ голови сільської ради про результати праці села його розвитку. Обговорення на загальних зборах селян переспективи розвитку села і врешті решт про децентралізацію яко ось Ваш сусід в с.Раків-Ліс оговорював з селянами та ділився з планами про майбутнє села? Отже нічого такого в селі в цей день в Че/орче не було, а отже ніякого Дня села не було. Але ж що ж таке було в селі? В селі відбулося нехай і святкування з розмахом такого собі симбіозу дня закладення на сьогоднішній день церкви Московського патріархату з пострадянськими опісляприблизними скачками опісля того, молоді села оскільки привід зібратися знайшовся. Потім скільки випито самогоняри, пивасика та сушки (риби) то не злічити напевно. Ось і весь День села у Че/орчі. ТОму пану кореспонденту привіт, шановний іншим разом знаходьте інші більш привабливі слова про так званий День села який розпочинається в УПЦ і закінчується скачками з піною під ногами, а між тим ріки самогонки та пивасика. Слід троха привести свою свідомість до логічного мислення.
11 Травня 2017, 02:43
Ай,-пане Камінь, там тільки один хлоп був вмазаний (14 фото знизу з панянкою), а ви про ріки водяри пишете.
12 Травня 2017, 11:36
Історична довідка про ріки горілки: у 1801 р. в Україні налічувалось 8 тисяч гуралень, де вироблялось 8 млн.відер горілки (Історія УРСР, 1969.-т.1). Гуральні для поміщиків України були основним засобом реалізації хлібних лишків і підвищення товарності поміщицьких господарств.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром