Як відзначили День Європи у Камені-Каширському

11 Травня 2017, 18:45
2481

Сьогодні, 11 травня, на площі Незалежності перед будівлею райдержадміністрації відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Європи.

Участь у ньому взяли представники влади, громадськості, засобів масової інформації, молодь та жителі району.

– В Україні закріпилася традиція відзначення Дня Європи, що свідчить про важливість європейського вектору на шляху розбудови нашої держави.  «Україна – це Європа» – гасло, яке з гордістю звучало по всій країні під час Революції Гідності. А наша боротьба проти російської агресії – є боротьбою за Європу. Без сумніву, сучасна Європа – це набагато більше, ніж географічне розташування. Сучасна Європа – то цінності, фундаментальні права та свободи людини, соціальна справедливість, – наголосила ведуча заходу, -- повідомляють на сайті РДА.

У рамках цього заходу голова районної ради Віктор Сус, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, міський голова Василь Бондар, а також стипендіатка районної ради, учениця 9 класу НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія № 2» м. Каменя-Каширського Катерина Василенко підняли Державний Прапор України, Прапор Європейського Союзу та Прапор району.

Зауважимо, що урочиста церемонія підняття прапорів відбулася одразу після ухвалення рішення Радою Міністрів ЄС законодавчої пропозиції щодо запровадження безвізового режиму для громадян України.

– День Європи – це символ нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Переконаний, сьогоднішній день стане для українців ще одним вагомим кроком на шляху до європейської спільноти, відкриє нову сторінку в сучасній історії, -- зазначив у своєму виступі голова районної ради Віктор Сус:


 

 

 

Коментарі
11 Травня 2017, 23:10
"Сьогодні, 11 травня, на площі Незалежності": надзвичайно цікава річ оскільки у перше чую що у Нас є площа Незалежності. Якщо взяти до уваги що вона таки дійсно є то вона повинна бути зазначена кількісно та якісно тобто квадрат, периметр і так далі або принаймі, що на цій площі або біля неї має стояти як мінімум якесь адміністративна будівля або інша споруда наприклад пам"ятник Шевченку, Горькому або хоча б стела "небесної сотні" і так далі. А так якщо вважати ту доріжку від "Нашого Краю" до "Білого Дому" яка по окружності схожа дійсно на площу то вона сильно, сильно схожа на сквер через те, що ЇЇ постійно косять та підправляють вирощені на ній зелені насадження. Я у принципі не проти щоб вона була площею Незалежності але схоже що вона буде така самою як тепер площа Культури парковкою.
11 Травня 2017, 23:19
"підняли Державний Прапор України, Прапор Європейського Союзу та Прапор району.": певна річ що два прапора Міста з Його гербом не поставиш оскільки один вже піднятий біля так званого "Кухля". Але якщо зараз піднімають прапор району то я вельми не впевнений у щирості намірів останніх оскільки у свій час Камінь-Каширська Районна рада не побажала прийняти відозву до Верховної ради та президена Януковича про той самий Євросоюз, тому скоріше всього що району у такім разі вічна ганьба і ОДА яка прозвучала на честь об"єднаної Європи у К-Каширському районі це не встановлений факт. Факт це той коли пан Сус у свій час не вирішив питання з намаганням дати оцінку Асоціації з Євросоюзом.
12 Травня 2017, 00:40
Нам до Європи як чукчі до Африки. А звинувачувати окремих осіб якогось болотного району відносно глобальних проблем держави це повний абсурд. Помийте спочатку свої рила поприбирайте мусор біля власних осель, навчіться поважати думку своїх опонентів а найважливіше дотяніться інтелектом до таких як Сус і зробіть щось подібне що зробив цей простий агроном у вимірах району.
12 Травня 2017, 01:12
&quot;читач<br/>21:40 11.05.2017&quot;: Я так зрозумів, що дівчина сподобалась?, але крім того ось з таких &quot;болотних районів&quot; як Ви тут шановний Нас нарікаєте й складається вся Україна через те, що з такого &quot;болота&quot; раніше й складалося усе в районах. Тепер НАм слід їх висушити й заорати але скоріше всього що МИ будемо орати вже без:&quot; простий агроном у вимірах району.&quot; через те, що тільки одне позитивне слово про його діяльність тут в районі однозначно кидає тінь на його фахову роботу тут як на чолі так і на полі.....)))))))))
12 Травня 2017, 11:45
... дотяніться інтелектом до таких як Сус???????????????????????????????????????????????????????
12 Травня 2017, 15:46
Це стосується таких як камінь
12 Травня 2017, 16:48
&quot;Це стосується таких як камінь&quot;: тяжко говорити взагалі про інтелект того чи іншого чиновника або іншої людини через те, що у принципі я думаю це питання майже як совісті. Який у тебе інтелект така у тебе і совість. Тому моя порада усім ніколи не говоріть про інтелект іншого оскільки завжди знайдуться люди які укажуть на Ваший інтелект і подекуди не на Вашу користь. Про те думаю з інтелектом у пана Суса все впорядку тільки зна куди цей інтелект слід застосувати. Ось у Мене до прикладу, також є такий-сякий інтелект але чи він застосовується там де слід у відповідності з набутою освітою та і т.п. хто його зна і ніхто не може цього сказати як про Мене так і про пана Суса. Так що давайте не будемо говорити про якісь там інтелекти через те, що Ми всі люди вже з інтелектом.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром