Юлія Тимошенко: «Батьківщина» отримала беззаперечну перемогу на виборах до ОТГ

13 Травня 2017, 15:50
1494

Кандидати від партії «Батьківщина» отримали 24,1% голосів виборців.

На другому місці – Блок Петра Порошенка «Солідарність» (15%), на третьому – Аграрна партія (9,9%). Четверте місце здобув «Укроп» (9,3%), п’яте – «Наш край» (9%).

Юлія Тимошенко подякувала всім українцям, які брали участь у виборах 30 квітня, за висловлену підтримку партії «Батьківщина», за те, що вони  покладаються на партійну команду, яка спроможна навести порядок і в країні, і в ОТГ.

«Там, де «Батьківщина» виграла вибори в об’єднаних територіальних громадах, ми зробимо все, щоб не дати скоротити ні освітню, ні культурну мережу, ні мережу охорону здоров’я. Ми зробимо все, щоб захистити сільськогосподарську землю від розбазарювання. Ми зробимо все для того, щоб громада чесно працювала для всіх своїх мешканців і для України,  – запевнила виборців лідер партії Юлія Тимошенко.

Також Юлія Тимошенко нагадала, що «Батьківщина» категорично не поділяла стратегію примусового об’єднання громад, бо це – стратегія знищення малих сіл, адже зразу за об’єднанням громади йде скорочення шкіл, лікарень, ФАПів, всієї мережі сільської медицини».

«Батьківщина» брала участь у виборах до ОТГ тільки для того, щоб не допустити скорочення поселенської сільської мережі, щоб захистити малі села, не дати розікрасти українську землю», – пояснила народний депутат.

За її словами, «одна з цілей, чому великі мафіозні, кланові угрупування брали участь у виборах, – вони через ОТГ хочуть далі брати українську сільськогосподарську землю безконтрольно в своє володіння».

«Ці вибори, на жаль, відбувалися дуже брудно. І хоча «Батьківщина» впевнено зайняла перше місце зі значним відривом від інших політичних партій, ми бачили, як використовувався шалений підкуп. Все це була боротьба за сільськогосподарську землю», – наголосила лідер «Батьківщини».

Коментарі
13 Травня 2017, 20:35
Тимошенко говорить голосом народу, якому подобаються популісти і брехуни. А ще на неї працюють політики, типу Івахіва, Мартиняка та інші брехуни, які красно обіцяють перед виборами і замовкають на другий день після обрання. А ця не спить. І перед виборами і після виборів бреше. Нічого не робить, але паразитує на людській необізнаності та соціалістичності.
13 Травня 2017, 22:44
"та соціалістичності": нове у висловлюваннях поліського все-знайки але про те по тих коштах які у свій час було ініціановано ЇЇ партією мається на увазі по Чорнобильських 2.10 та по 10.50 сьогодні виконавча служба починає виплачувати про те з гіркотою оскільки по-декуди громадян вже й на світі немає, отримають нащадки. Тому Вона може вкотре сказати ще раз справедливість Є, тільки чи Є кому казати оскільки половина ЇЇ партії розстворилася в наступних політпроектах.
14 Травня 2017, 10:57
" вони покладаються на партійну команду, яка спроможна навести порядок і в країні, і в ОТГ."- потім ця "партійна команда" Батьківщини буде успішно підсобляти БПП чи комусь іншому . Прикладів - хоч греблю гати,зокрема і в нашому районі..
14 Травня 2017, 13:07
Не "розстворилася", а "розчинилася"; не "ініціановано", а ініційовано". Пропущено усі розділові знаки, окрім крапок. Речення треба починати з великої літери. А тепер по-суті. Тимошенко чудово знає, що найкращою "наживкою" для людини, яка вважає, що гроші мають дати, а не їх заробити, є "соціальна допомога". Це не справедливість, а спосіб калічення людей. А було вже за часів її урядування провести дослідження - які території є забрудненими, я які ні. Де можна перебувати, а де ні. Хто має проблеми зі здоров'ям через опромінення, а хто ні. Кому держава має компенсувати витрати на лікування, а кому ні. Яким має бути харчування для дітей і хто потребує допомоги, а хто ні. Жертви аварії, як ветерани Другої Світової війни вже померли, а інші отримують допомогу та ходять на паради. Районне начальство та депутати зі шкіри лізуть, щоб подовжити термін чорнобильського статусу. А закортить розвивати туризм - хто поїде в "забруднену" зону. Хіба що екстремали.
14 Травня 2017, 18:43
"закортить розвивати туризм - хто поїде в "забруднену" зону.": оцінюю Ваші старання відносно моєї писанини але якщо справа тільки у тому чи буде тут у Нас мекка зеленого туризму то скоріше всього що Вам слід гірко розчаруватися через те, що його як не було так і не буде. Зелений туризм у такому понятті як Ви собі бажаєте або думаєте то є велика різниця з тим, що дано природою наприклад на Закарпатті та, що дано тут на Волині й зокрема на Поліссі. Про те і в таких природних обсягах можна багато чого зробити і тут так звана Чорнобильська зона не причому але й тому що становлення Зеленого туризму у таких обсягах в яких можливе та наповнення як бюджету так бюджету Поліських родин ні в яке порівняння не йде з тим обсягом бюджетного фінансування Поліських родин за рахунок так званого Чорнобильського закону звичайно не йде. Але Ви в деякій мірі праві через те, що не слід чекати манни небесної і тому дійсно зелений туризм треба розвивати. Тут у Нас є певні напрацювання у вигляді комунального підприємства Екопарк "Північна Турія" але в якому напрямку воно піде та чи не використають це підприємство в зовсім інших цілях то це ще стоїть під великим питанням. В цілому я з Вами згідний.
14 Травня 2017, 20:58
Та то я, власне, не вам, а для тих, хто живе чорнобильськими ілюзіями та ще мріє час зупинити і все по-старому залишити. І про зелений туризм я нічого не казав. А просто про туризм. Ви як завжди, самі з собою спілкуєтесь, але думаєте, що з кимось. Тому не вам це пишу, бо ніяк не можу бути вашою частиною, з якою ви постійно розмовляєте. Отже для людей хочу сказати лише те, що ніколи не кажіть «ніколи». За пару років гроші на халяву платити не будуть, бо оплата «чорнобильських» здійснюватиметься з місцевого бюджету, тобто не за «корочкою», а за фактом проживання та за наявності хвороби, отриманої в наслідок опромінення. І доведеться розвивати туризм і починати з зеленого, поки пам’ятки історії відновлять та природу від захаращення звільнять. Допоки кемпінги збудують, готелі, дороги і навіть каналізацію. Перші гроші на те підуть від зеленого туризму та від міжнародних грантів, якщо начальство місцеве поміняється, а на його місце прийдуть розумні.
15 Травня 2017, 00:10
"про зелений туризм я нічого не казав. А просто про туризм.": якщо говорити просто про туризм тот тут слід мати на увазі, що на Поліссі туристичних стежин немає але ЇХ можна розбудувати і звичайно не за один день. Відносно зеленого туризму то як я для себе розумію він має трохи не таке розуміння як зі туризмом оскільки туризмом переважно займаються організації, а зеленим переважно приватні садиби. Ще одне якщо Ви пане хочете з кимось тут розмовляти то принаймі назвіться в якійсь манері то Нам усім буде легше ідентифіковувати Вас як людину, а не як "робота".
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024