У Камені-Каширському відбувся фестиваль із шахів

15 Травня 2017, 15:03
2260

У неділю, 14 травня з нагоди 31-ї річниці аварії на ЧАЕС у місті Камінь-Каширський відбувся щорічний  фестиваль з шахів «ВОЛИНЬ-ПІВНІЧ». 

Про це повідомляє  Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення  «Cпорт для всіх», - пише Волиньinfo.

Організував та провів захід Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Камінь-Каширським СК «Фортеця».Метою фестивалю є  популяризація  гри в шахи, серед населення Волинської області, що постраждало внаслідок аварії на ЧАЕС;  підвищення спортивної майстерності та обмін досвідом шахістів області;  залучення мешканців   Волинської області , шанувальників здорового способу життя, до занять фізичною культурою та спортом;  налагодження дружніх відносин з шахістами області .

У фестивалі взяло участь 35 гравців з міст та районів Волинської області. Змагання проводилось за правилами швидких шахів за Швейцарською системою в 7 турів з контролем часу 15 хвилин  на партію кожному учаснику.

Серед жінок перше місце виборола Зінаїда Воробйова із міста Камінь-Каширський, друге місце завоювала Марина Бідзюра смт.Заболоття Ратнівського району, а третьою стала Інна Бутель із міста Камінь-Каширський.

У чоловічому протистоянні переміг Микола Бранчук із міста Володимир-Волинський, друге місце посів Віталій Баюн із міста Володимир-Волинський, а третє місце зайняв Олександр Новокрещенов із міста Ковель.

Переможців та призерів дипломами, грамотами, медалями, кубками і статуетками Від Волинського обласного та Камінь-Каширського міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром