У камінь-каширському лісгоспі облаштували лісопожежну станцію

17 Травня 2017, 10:49
2080

На базі державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс» створена і облаштована усім необхідним лісопожежна станція першого типу.

У приміщенні зберігається новий, придбаний в кінці минулого року, пожежний автомобіль. Тут спеціально відведені місця для зберігання протипожежного інвентаря. Двері європейського зразка створюють не лише зручні умови під час експлуатації. В екстремальних випадках вони дозволяють заощадити кожну хвилину, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.
Окрім того у приміщенні лісопожежної станції облаштоване безпосереднє робоче місце для чергового. А чергування на лісопожежній станції здійснюється постійно.




 

Як розповів інженер з охорони та захисту лісу ДП «Камінь-Каширськагроліс» Сергій Віруцький, працівники забезпечені відповідним спецодягом, засобами індивідуального захисту на випадок виникнення пожежі, респіраторами на випадок задимлення в місцях ліквідації, шанцевими інструментами, ранцевими вогнегасниками та іншим спецобладнанням.

 




 

 

Поряд з лісоохоронною роботою велику увагу лісівники приділяють питанням охорони праці, позаяк кінцевим результатом таких цілеспрямованих зусиль є збережений від вогню ліс, а іноді – і людське життя чи здоров’я. Саме тому держпідприємстві “Камінь-Каширськагроліс”, як, власне, і в інших підприємствах структури Волинського ОУЛМГ, з працівниками лісопожежних станцій та загалом державної лісової охорони завчасно були проведені спеціальні навчання, під час яких порушувались вищеозначені питання.
 



 

 

 

Коментарі
17 Травня 2017, 19:11
ЗІЛ-131, хоч і підтоптаний, але добрячий всюдихід.
17 Травня 2017, 23:00
Те що вони перед цим нічого немали, то вже плюс великий!
18 Травня 2017, 10:14
Вовки добряче на цьому лісгоспі нажились..
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024