Що відбувалося нещодавно у цуманських лісах, читайте у тижневику «Сім’я і дім»

19 Травня 2017, 14:20
1449

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як у селі Затурці Локачинського району відзначали особливе свято в особливому закладі. Тамтешній меморіальний музей імені В’ячеслава Липинського – єдиний у світі, присвячений видатному українцю – приваблює до себе відвідувачів із цілого світу. Сюди часто навідуються закордонні гості, бували навіть гості з Австралії та Об’єднаних Арабських Еміратів. У музеї вирує життя, цей заклад є справжнім культурним осередком села. Як фестивалили у музеї-садибі, читайте на сторінках газети.

Повернути до життя людей, які не мають даху над голову, взялися представники євангельських церков у Луцьку. Волонтери регулярно організовують обіди для безхатченків, проте це не єдина їхня допомога. Головне – дати людині мотивацію та сили змінити своє життя. Як бездомних зігрівають обідом і словом, дізнавайтеся зі спеціального репортажу.

Днями у цуманських лісах було людно – туди з’їхалася молодь із різних куточків України, щоб випробувати свої сили у тереновій грі «Звитяга». 350 учасників поділилося на дві команди й боролися за найважливіший символ гри – бойовий прапор. Як усе відбувалося, читайте на 8 сторінці газети.

Рожищенка Анастасія Миронюк мандрувала Європою: відкривала для себе Польщу, Чехію, Німеччину та Францію. Вразила дівчину і велична архітектура, і різноманіття мов, і цікаві знайомства. Своїми відкриттями студентка поділилася на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024