У Камені-Каширському відбудеться Фестиваль Сім'ї

19 Травня 2017, 16:40
Фото з архіву 2377
Фото з архіву

У неділю, 21 травня, у Камені-Каширському, на території міського парку, з ініціативи Євангельської церкви християн-баптистів та за підтримки міської ради відбудеться Фестиваль Сім’ї.

Як повідомляють на сайті міської ради, у рамках фестивалю передбачені спортивні ігри, подружній діалог, сімейне фото.

А також флорбол, велика дженга, скалодром, гра бочче.

Чекає на гостей фестивалю шоу бульбашок і розважальна програма з конкурсами.

Початок о 15:00.

 

 

Коментарі
19 Травня 2017, 20:21
"також флорбол, велика дженга, скалодром, гра бочче": все це з американської культури. Шановні від української культури відбилися, а до культури заходу ще не прибилися. Іншим разом можна сказати про манкрутів. ПОскільки напевно до цього часу ця верстка християнства розмовляє з господом на російській мові то можна сказати однозначно, що культуру яку вони сюди приносять не є національною. Ось наприклад бачимо фото на якому "дядько" який певно не палить у своєму житті копірує такого собі американського мачо ще й з котелком на голові приблизно минулого століття.
20 Травня 2017, 11:02
Шановний &quot;Камінь&quot; як що Ви так любите покритикувати, хотілося б побачити яке б Ви патріотичне свято влаштували. Таких як Ви дуже багато а ось ті які дійсно щось щиро роблять, не залежно від релігійних віросповідань та не замішують все в політику, нажаль стає все менше. Люди втрачають здоровий глузд і аби скоро не почали вбивати за російську мову чи щось взагалі російське.<br/>P.S. Це напевно Ви організували масове прибирання перед Великоднем?
20 Травня 2017, 20:05
&quot;аби скоро не почали вбивати за російську мову чи щось взагалі російське&quot;: будь-ласка. У свій час коли я навчався в вищій школі виключно російською мовою, такий був час то Я запримітив над собою їхній експеримент про те, що Я не тільки розмовляю російською мовою в обіході до навколишніх але й думаю російською мовою. Тому якщо:&quot; Євангельської церкви християн-баптистів&quot; використовують у своїх проповідях БІБЛІЙ-ські тези російською мовою, а тим більше в проповідях до власних дітей то ці діти не можуть вважатися культурним надбанням української нації через те, що вони потім вважатимуть українську мову для себе чужинською адже десять заповідей божих які вони для себе всотали були на російській. Тут ніхто не говорить про російську чи іншу мову тут Ми говоримо про національну культуру та самоідентифікацію як індивіда. Така людина може вважатиме або причислятиме свою особистість або до цілого або як до культурного шару українства або до культурного шару якоїсь субкультури чи частини того культурного шару яка у принципі не має нічого спільного з українською нацією в загальноприйнятних рамках.
20 Травня 2017, 21:56
&quot;.. то ці діти не можуть вважатися культурним надбанням української нації..&quot; Про яке культурне надбання Ви говорите? Камінь погруз в смітті але ми боримся щоб українською мовою все озвучувалось, щоб всі були такими палкими патріотами а хто тоді патріот?хто знає гімн, має вишиванку, знає гасла &quot;Слава Україні - героям Слава?і все на цьому культурне надбання закінчується?Для мене насамперед людина має бути розвиненою і адекватною а те якою мовою вона розмовляє мені байдуже, або я щось не розумію, або хто перепутав культурні ціності
20 Травня 2017, 22:10
&quot;має бути розвиненою і адекватною&quot;: саме про це Я й кажу, що якщо людина Є розвинутою і адекватною то вона у першу чергу має розмовляти, спілкуватися та приймати участь у сфері культури та освіти саме на тій мові на якій розмовляють аборигени тобто у нашому випадку українській. Припустимо якщо Ваші одномлемінники проживаючи у штатах розмовляють англійською принаймі у тих межах коли його розуміє державний чи інших чиновник то це не буде вважатися для Них, що людина є:&quot;розвиненою і адекватною&quot;? Ось з цієї точки зору Ми маємо приписувати поведінку інших соплемінників які живуть тут на Україні. Держава є Україна.
21 Травня 2017, 01:28
Якось не доречно прирівнювати США до України, в нас інша історія, як не крутіть і як би комусь це не подобалось і яку декомунізацію не проводили б, людей не налаштовували один проти одного має пройти дуже багато часу щоб ми відійшли від радянських часів і тут не змінить нічого мова, якщо бидло буде розмовляти українською культурнішою державою ми не станемо.
21 Травня 2017, 01:36
Та все таки чому я власне відреагувала на Ваш коментар, перш як критикувати когось, а це Ви робите не вперше, покажіть свій приклад, організуйте якийсь захід на свій патріотичний погляд, менше слів - більше діла
21 Травня 2017, 01:41
Якщо вже береш такий нік собі &quot;&quot;безликая&quot; - то краще будь вже й &quot;безязикая&quot; , тобто безмовна..
21 Травня 2017, 02:09
обгрунтуй, а то я не зрозуміла від чого мені стане краще
21 Травня 2017, 02:15
&quot; Євангельської церкви християн-баптистів&quot; використовують у своїх проповідях БІБЛІЙ-ські тези російською мовою&quot;-Шановний Каменю, запрошую Вас завтра у нашу церкву. Думаю, Ви будете приємно здивовані, почувши Слово Боже українською мовою, проповіді українською мовою, пісні українською мовою...
21 Травня 2017, 02:55
&quot;якщо бидло буде розмовляти українською культурнішою державою ми не станемо&quot;: то Ви вважаєте, що аборигени, тобто місцеві які розмовляють українською мовою є тим самим бидлом якому ще далеко до культури, або бидло яке розмовляє російською після того як стане розмовляти українською позаяк не стане культурним? По-моєму все-таки якщо людина змінює свою мову на іншу у нашій ситуації з російської на українську то все-таки людина може прийти до свого системного розвитку при якому культура цієї людини поліпшиться, а інакше без підняття особистої культури так людина не заговорить українською мовою.
21 Травня 2017, 02:58
&quot;запрошую Вас завтра у нашу церкву.&quot;: до тієї що на Волі?
21 Травня 2017, 17:00
Краще буде не тобі , а іншим, коли ти не писатимеш
21 Травня 2017, 23:51
&quot;хотілося б побачити яке б Ви патріотичне свято влаштували.&quot;: бачите тут в К-Каширську стільки вже розвелося патріотичних партій та партійок та ще й до того осіб які їх обслуговують що, якщо тільки що й щось придумаєш то зведуть гвалт або навіть по руках стануть бити але не в тому справа, а в тому, що де-які думають про себе що вони являються ще більшими патріотами ніж інші тому вже біжать майже наввипередки. Сьогодні патріотизм це модна справа але по-моєму краще вже вішати лампи ніж дарувати свіжі квіти до знака який майже десятиліття або й більше зв&quot;язаний металевим шнурком і при тому вихвалятися що я вже тут три терміни підряд. Просто Я напевно занадто скромний.
22 Травня 2017, 01:59
Людина по житті не реалізована тому для її все не так!!!<br/><br/>В вашому випадку ви показуєте свій стан, у ваших дописах багато неправдивих припущень. Для чого сіяти ці брехливі зерна, усяка неправда є Гріхом ви це повинні розуміти так як відвідуєте храм на волі.<br/>За кожне слово дасте відповідь!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром