Під вітрилами дитинства: у районному музеї експонуюь роботи Ірини Косянчук

21 Травня 2017, 09:30
2973

«Під вітрилами дитинства» – так називається виставка творчих робіт молодої і талановитої майстрині Ірини Косянчук, яка нині представлена у районному музеї.

Для огляду виставлено близько сорока картин, виготовлених із паперу різними техніками: орігамі, квілінг, барельєф, плетіння, витинанка тощо. З нагоди Міжнародного дня музею відбулася презентація виставки.

 

2

 

Ірина Косянчук народилася і проживає в Камені-Каширському. Навчалась у Волинському національному університеті імені Лесі Українки на філологічному факультеті. Нині працює методистом будинку дитячої та юнацької творчості і добре поєднує педагогічну роботу і мистецтво. Маючи постійне спілкування з дітьми, тематика Ірининих робіт не випадкова. Бо дитиство – це коли на душі сонячно і легко, мрійливо і весело, безтурботно і грайливо. Дитинство – то синонім шастя. 

 

1

 

Іринині роботи такі ж барвисті і принадливі, як дитинство. «Лисичка під парасолькою», «Сніданок для їжачка», «Щастя», «Любить-не любить», «Барвистий півник», «Совуня», «Баранець» – так милозвучно називаються картини, виконані в техніці «паперовий барельєф». Яскраві квіти і чудернацькі звірятка в техніці «орігамі»  так само милують око глядача. Ірина надзвичайно майстерно робить витинанки; окрім квіткових композицій, вона досконало виконує тематичні картини.

Відвідувачам припало до душі щире спілкування із авторкою виставки. Звісно, ж згадували дитинство, радість батьківської хати, мамині повчання, росяні ранки і про вітрила, які у кожного свої.

«Тільки добра людина може творити таку доброту» – ділились враженнями  відвудувачі виставки і бажали вродливій і талановитій Ірині Косянчук творчого натхнення і щастя.

Якщо ви бажаєте зустрітись із прекрасним – приходьте на виставку в краєзнавчий музей.

Наталія Пась.



 

 

 

Коментарі
21 Травня 2017, 15:12
Гарна землячка
21 Травня 2017, 22:06
і руки золоті має!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром