У Камені-Каширському вшанували пам’ять борців за Україну

21 Травня 2017, 17:20
2239 Джерело: kamadm.gov.ua

Сьогодні, 21 травня, у День пам’яті жертв політичних репресій керівництво району та громадськість взяли участь у меморіальних заходах.

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, міський голова Василь Бондар, начальник загального відділу районної ради Олександр Приходько поклали букети квітів до пам’ятного знаку борцям за волю України, меморіальної дошки Героям Небесної Сотні, стенду пам’яті загиблим в зоні АТО землякам, – повідомляють на сайті РДА.

Позаяк, завтра, 22 травня, ще одна жалобна дата  – День вшанування пам’яті військовослужбовців району, які загинули під час антитерористичної операції на сході України. Цей день назавжди залишиться трагічною сторінкою в новітній українській історії. Адже 22 травня 2014 року неподалік м. Волноваха Донецької області ворог обстріляв блокпост військовослужбовців 51-ої бригади. Вісімнадцятеро волинян за мить пішли із життя.

Учасники церемонії покладання квітів вшанували хвилиною мовчання пам’ять борців за Україну.

 

 

 

Коментарі
21 Травня 2017, 22:04
Мер, так як би, представник націоналістичної партії мотає третій термін, з пафосом кладе квіти до пам'ятника, плити на якому вже мабуть два десятиліття тримаються на чесному слові і на металевих лентах. Гроші є на годинник, на пам'ятник євреям, афганцям, лежачим поліцейським - але не борцям за Україну.
21 Травня 2017, 23:37
За Україну хто тільки не боровся. Хто тільки не хотів її поневолити. Тому мова не про борців за Україну, серед яких є комуніст, нацист чи якийсь шовініст. Путін нині бореться за Україну. Йдеться про пам'ять про борців за волю України .
22 Травня 2017, 01:04
Чого ще хочуть із тієї України
22 Травня 2017, 10:32
Взагалі то 23 травня День Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. День Героїв відзначають понад сімдесят років. <br/>А на цьому монументі хіба написано , що це &quot;пам’ятний знак борцям за волю України&quot;??? Та й гранітні плити (як писали тут вже) тримаються на чесному слові і металевих стрічках.. Хоч би якусь табличку той Бондар як &quot;представник націоналістичної партії &quot;(якої саме націоналістичної??) додумався зробити ....
22 Травня 2017, 19:50
В районі, як і в районному центрі так само як в російського письменника – є дві проблеми: погані дороги і безтолкове начальство
23 Травня 2017, 17:57
Не вихолощуйте класику: &quot;У России две беды - дураки и дороги!&quot; А у перекладі на нашу мову - і погані дороги, і &quot;безтолкове начальство&quot; там, де проживають дУрні. Але ж у Камені живуть самі розумахи, хто б ще сумнівався...)) Або, &quot;нечего на зеркало пенять, коли рожа крива&quot; - якщо послуговуватися прислів'ями північного &quot;брата&quot;.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром