На Камінь-Каширщині – 95 торгових закладів

22 Травня 2017, 16:15
1406

Про ситуацію на ринку продовольства в районі йшлося на апаратній нараді.

Учасники наради заслухали заступника начальника управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Івана Мартинюка, - повідомляють у райдержадміністрації.

За його словами, для забезпечення жителів продовольчими товарами на Камінь-Каширщині функціонує розвинена інфраструктура оптових баз та різних торговельних закладів. Загалом нараховується 95 таких закладів. Окрім того, в населених пунктах району проводяться виїзні ярмарки.

Також чиновник коротко окреслив цінову ситуацію, зауваживши, що з розвитком торговельної мережі значно стабілізувались ціни на продовольчі товари.

Коментарі
22 Травня 2017, 19:45
"з розвитком торговельної мережі значно стабілізувались ціни на продовольчі товари.": якщо це дійсно було сказано паном заступником то він очевидно вже принаймі в доволі літньому віці. Що тут мається на увазі? ПАн говорить, що з розвитком торговельної мережі, тобто це мається на увазі що все-таки цей розвиток (95 закладів!!!!) відбувся принаймі за останніх за найоптимістичними прогнозами 15 років не менше. Отже за п"ятнадцять або за десять з гаком років у Нас на К-Каширщині розвинулася торговельна мережа з продажу продовольчих товарів, а отже й за цей період значно стабілізувалися ціни на продовольчому ринку. У принципі ще нечув такого нічого абсурдного у цих висловлюваннях оскільки за десять-п"ятнадцять років які тут промайнули ціни не тільки не застабілізувалися але й порядком були по кілька раз навіть на рік кожного року цього періоду завищеними у кілька раз, щоразу коли долар піднімався але ніколи не падав. Тому висновок цього пана є в край не тільки абсурдним але й незрозумілим для багатьох читачів цього ресурсу. Можливо пан мав на увазі, що:"у торгівельній мережі району значно стабілізувалися ціни на продовольчі товари", а не з ЇЇ розвитком оскільки під словом "розвитком" передусім мають на увазі більш довший період як зазвичай у торгівлі продовольчих товарів яка у принципі має всього-навсього сезонний характер. Якщо на апаратну нараду виносять такі висновки для голови РДА то можна взагалі припустити, що Йому там ще дають читати.
22 Травня 2017, 21:48
https://www.facenews.ua/:<br/>&quot;Стоимость сельхоз продукции в Украине за январь-апрель 2017 года выросла на 11% по сравнению с аналогичным периодом 2016 года.<br/>Об этом сообщили в Государственной службе статистики.<br/>Так, к примеру, продукция растениеводства подорожала на почти 9%, а животноводства – на 24%.<br/>При этом только за апрель цены выросли на 2,3%, по сравнению с предыдущим месяцем. В частности, овощи, фрукты и другая растениеводческая продукция выросла в цене на 2,6%, а мясо, яйца, молоко и другие продукты животноводства подорожали менее заметно – всего на 0,3%.<br/>При этом если сравнивать уровень цен с апрелем прошлого года, то в текущем году продукция подорожала на 11,2%.&quot;<br/> Раніше коли в К-Каширському районі функціонувала держстатистика то вряди-годи публікувалися звіти про цінову політику в районі і в тому числі продовольчої групи, а сьогодні достатньо вислухати звіт такого собі клерка, щоб голова РДА &quot;заспокоївся&quot; і взяв інформацію до відому, врешті-решт для паніки немає достатніх підстав. Крім того якщо у цьому питанні згадується саме продовльча група то навіть припустити про якусь стабілізацію на цьому рнку не можливо оскільки весна, початок сазону, тільки-тільки розпочинається доставка свіжої продукції на ринок К-Каширщини, аж тут ми інформуємо що все о&quot;кей.
24 Травня 2017, 11:22
хороша посада рахувати магазини
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром