Учням міста розповіли про шкоду куріння

24 Травня 2017, 15:03
1303

Профілактичну бесіду про шкоду куріння та пияцтва провели з учнями Каменя-Каширського.

Про це повідомляють у прес-службі камінь-каширської поліції.

Зокрема старшим інспектором ювенальної превенції Камінь-Каширського відділу поліції старшим лейтенантом поліції Вадимом Зубачем спільно з старшим інспектором Камінь-Каширського районного сектору з питань пробації Ігорем Шуміком та провідним спеціалістом районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Богданом Поповичем проведена профілактична бесіда на тему: «Дотримання дисципліни і законності під час навчального процесу та недопущення вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень, види відповідальності за їх вчинення», а також таке негативне явище, як пияцтво та тютюнокуріння серед неповнолітніх.

Під час бесіди із учнями гості розповіли про шкідливість цих звичок та правові наслідки таких порушень.

Діти уважно слухали лекцію про те, як не стати жертвою протиправних посягань, про недопустимість поширення наркоманії, зайняттям жебрацтвом. Про шкідливі наслідки розпиття алкогольних напоїв, вживання тютюнових виробів та попередження суїцидальної поведінки серед учнів. Також учням 5-11 класів було показано документальний фільм: «Шкідливий вплив наркотичних засобів та алкоголю на організм людини».

Коментарі
26 Травня 2017, 01:53
Якщо Бодя Попович розказує учням про таке негативне явище, як пияцтво та тютюнокуріння серед неповнолітніх - це вже повний дурдом! Це як бджоли проти меду))
28 Травня 2017, 03:06
Не знаю цього чоловіка. Однак, якщо стверджуєте, то мабуть це ледацюга, бо з п"яниць працівники ніякі.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром